Κάσπι : «Σκέφτηκα να αποσυρθώ, νιώθω καλά πλέον»

Κάσπι : «Σκέφτηκα να αποσυρθώ, νιώθω καλά πλέον»

Ο Όμρι Κάσπι μίλησε για την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Όμρι Κάσπι ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, αλλά έφτασε η ώρα της επιστροφής.

Ο έμπειρος Ισραηλινός αναμένεται να αγωνιστεί στο αποψινό ματς της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στα παρκέ.

Ο Κάσπι μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του, υπογραμμίζοντας πως πέρασε από το μυαλό του η απόσυρση από το μπάσκετ.

«Το κορμί μου και το γόνατο μου είναι μια χαρά. Το πιο σημαντικό αυτήν τη στιγμή, είναι η κούραση και να μπορέσω να έρθω σε καλή φυσική κατάσταση. Μέχρι πριν τρεις εβδομάδες, δεν είχα τρέξει για περίπου ένα χρόνο, που είναι πολύ μεγάλο διάστημα. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Euroleague, μετά από τόσο καιρό. Θα έχω ένα όριο στα αγωνιστικά λεπτά μου, αλλά είναι υπέροχο συναίσθημα να ξαναμπαίνω στην ομάδα» είπε αρχικά και στη συνέχεια, ρωτήθηκε για το αν πέρασε από το μυαλό του, το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Δεν το σκέφτηκα, επειδή είχε έρθει η ώρα, αλλά επειδή το κορμί μου δε μου επέτρεπε να παίξω. Φυσικά ήταν κάτι για το οποίο μίλησα με την οικογένεια και την ομάδα μου και βάλαμε όλες τις επιλογές στο τραπέζι. Πήγα σε ένα γιατρό, με το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας σε τέτοιου είδους επεμβάσεις. Πιστέψαμε όλοι, ότι με την κατάλληλη αποθεραπεία, θα μπορούσα να επιστρέψω. Αυτή, είναι μόνο η αρχή, αλλά νιώθω πολύ καλά» είπε ο Κάσπι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ