Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου 92-100

Βαλένθια – Άλμπα Βερολίνου 92-100

Η Άλμπα έκανε ένα εξωπραγματικό δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια αδυνατούσε να βρει απαντήσεις και έτσι οι Γερμανοί πήραν μεγάλο διπλό στη «Λα Φοντέτα» με 92-100.

Η Άλμπα έκανε ένα εξωπραγματικό δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια αδυνατούσε να βρει απαντήσεις και έτσι οι Γερμανοί πήραν μεγάλο διπλό στη «Λα Φοντέτα» με 92-100 και βελτίωσε το ρεκόρ της σε 3-7. Η Βαλένθια εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στην τρίτη περίοδο και έμεινε στο 7-3… 17 πόντους για τους Γερμανούς ο Γκρέιντζερ.

Το ματς

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν την αναμέτρηση με το πόδι στο… γκάζι. Σίβα, Γκρέιντζερ, Σνάιντερ και Λο ευστόχησαν έξω από τα 6.75μ, η μόνη απειλή της Βαλένθια ήταν ο Βίβες και έτσι το σύνολο του Αΐτο Ρενέσες ολοκλήρωσε τη πρώτη περίοδο στο +6 (21-27).

Το σκηνικό δεν άλλαξε μέχρι τα μέσα του δεύτερου δεκαλέπτου. Οι Γερμανοί με τους Γκιφάι, Λο και Τίμας βρήκαν και πάλι λύσεις από τη γραμμή του τριπόντου, ωστόσο οι «Νυχτερίδες» απάντησαν και έτσι το 33-40 έγινε μέσα σε τέσσερα λεπτά 50-51 σκορ με το οποίο και ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε η… ραψωδία των Γερμανών. Η ομάδα του Βερολίνου σκόραρε κατά ριπάς, οι γηπεδούχοι με το «σταγονόμετρο» και έτσι η Άλμπα με επιμέρους σκορ 32-15, δέκα λεπτά πριν το τέλος προηγούνταν με 83-65 βάζοντας ουσιαστικά τις βάσεις για την επικράτηση της.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ισπανοί ξύπνησαν, ωστόσο όπως αποδείχτηκε ήταν αργά καθώς ήταν αδύνατο να ανατρέψουν την κατάσταση… Οι «νυχτερίδες» κατάφεραν πάντως να μειώσουν αισθητά τη διαφορά, καθώς σκόραραν 27 πόντους, με την Άλμπα να ρίχνει τον ρυθμό και να κλείνει την 4η περίοδο με 17 πόντους, με τις δύο ομάδες να διαμορφώνουν το τελικό 92-100.

Τα δεκάλεπτα: 21-27, 29-24, 15-32, 27-17

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ