ΕΠΙΚΗ ανάρτηση από τον Σίβα Πέιτον με Γκατούζο και «every day m@l@ki@» (pic)

ΕΠΙΚΗ ανάρτηση από τον Σίβα Πέιτον με Γκατούζο και «every day m@l@ki@» (pic)

Ο άσος της Αλμπα απάντησε στους επικριτές του με την επική ατάκα που είχε πει ο Τζενάρο Γκατούζο, όταν βρισκόταν στον πάγκο του ΟΦΗ.

Την έκπληξη της βραδιάς έκανε η Αλμπα Βερολίνου.

Η γερμανική ομάδα έφυγε με το διπλό απο την Βαλένθια, επικρατώντας με 100-92, για την 12η αγωνιστική της Euroleague. Η φετινή ομάδα της Αλμπα δεν θυμίζει σε τίποτα την περσινή, που έκανε πολλές… κηδείες. Η γερμανική ομάδα μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκεται μόλις στην 14η θέση, έχοντας ρεκόρ 4-7.

Η εξαιρετική εμφάνιση στην Βαλένθια και η μεγάλη νίκη απέναντι στις Νυχτερίδες ανέβασαν στα ύψη το ηθικό στο εσωτερικό της Αλμπα και έκαναν τον Πέιτον Σίβα να ξεσπάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, για την κριτική που έχει δεχθεί ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τη φετινή σεζόν.

Ο άσος της γερμανικής ομάδας ανέβασε ένα gif που θυμίζει πολλά στους Έλληνες φίλους των σπορ και κυρίως στους λάτρεις του ποδοσφαίρου. Στο gif είναι ο Τζενάρο Γκατούζο από την εποχή που ήταν προπονητής του ΟΦΗ. Ο εκκεντρικός Ιταλός τα είχε βάλει με όσους κατέκριναν τη δουλειά και την ομάδα του και είχε πει την ιστορική ατάκα «every day m@l@ki@».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ