Αναντολού Εφές – Μπασκόνια 59-77

Αναντολού Εφές – Μπασκόνια 59-77

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερς που είχε 18 πόντους και με πολύ καλή άμυνα, η Μπασκόνια διέλυσε την Αναντολού Εφές με 77-59 στην Τουρκία.

Με πρωταγωνιστή τον Πίτερς που είχε 18 πόντους, 4/7 δίποντα, 3/7 τρίποντα και με γενικότερα πολύ καλή άμυνα, η Μπασκόνια διέλυσε την Αναντολού Εφές με 77-59 στην Τουρκία, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Εκπληκτική εμφάνιση από την ισπανική ομάδα, η οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Εφές. Σε… ρηχά νερά κινήθηκε ο Λάρκιν με μόλις 8 πόντους σε 28 λεπτά συμμετοχής.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε υπέρ της Εφές με 20-17. Ένα ισορροπημένο πρώτο δεκάλεπτο, το οποίο σε καμία περίπτωση δεν προϊδέαζε τη συνέχεια. Η Μπασκόνια άρχισε την αντεπίθεσή της και στο ημίχρονο πήγε στα αποδυτήρια όντας μπροστά στο σκορ με πέντε πόντους διαφορά (37-42).

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο και με τον Πίτερς που πέτυχε συνολικά 18 πόντους δεν έχασαν ποτέ ξανά το προβάδισμα. Παίρνοντας μία μεγάλη νίκη, η οποία τους ανεβάζει στην 7η θέση με ρεκόρ 6-5.

Τα στατιστικά του αγώνα:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ