Ρίβερς: «Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια»

Ο άσος του Παναθηναϊκού, Κέι Σι Ρίβερς, στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας που είχαν οι πράσινοι στη Γερμανία και εξήγησε πως πέραν του Νικ Καλάθη οι υπόλοιποι ήταν απόντες

Ρίβερς: «Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια» | to10.gr
Ο Κέι Σι Ρίβερς ήταν σε πολύ κακή βραδιά στη Γερμανία, καθώς τελείωσε το παιχνίδι άποντος και παραδέχθηκε πως ο Παναθηναϊκός έχει πρόβλημα ενέργειας στα τελευταία παιχνίδια.
«Δεν είχαμε καθόλου ενέργεια. Δεν παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Όταν γυρίσαμε το παιχνίδι στο τέταρτο δεκάλεπτο δεχτήκαμε 38 πόντους. Εκτός του Καλάθη κανένας άλλος παίκτης δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα. Έτσι δεν πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς» δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός.
Για τα όσα κρατάει ο Παναθηναϊκός είπε: «Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε 100% στο στόχο μας και να προστατέψουμε την έδρα μας. Είναι σημαντική για εμάς και δεν πρέπει να χάσουμε άλλα παιχνίδι εκεί και να βρούμε νίκες εκτός έδρας. Όλες οι ομάδες είναι δύσκολες. Ελπίζω να δουλέψουμε σαν ομάδα μετά απ αυτό το αποτέλεσμα και κρατώντας την έδρα μας να φτάσουμε σε εκτός έδρας νίκες».
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο