«Σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και βγήκε MVP!

«Σκότωσε» τον Παναθηναϊκό και βγήκε MVP!

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπάμπεργκ επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα αναδείχθηκε MVP της 21ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τη συντριβή από την Μπάμπεργκ, που είχε σε μεγάλη ημέρα τον Όγκουστιν Ρούμπιτ, ο οποίος αναδείχθηκε και MVP της 21ης αγωνιστικής της Euroleague.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος ψηλός αγωνίστηκε για 21:32’’, έχοντας 26 πόντους (9/12β., 7/8διπ., 1/1τρ.), 8 ριμπάουντ και ισάριθμα κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 34 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρούμπιτ ανέφερε: «Μείναμε συμπαγείς στην άμυνα. Μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο λίγο νωθρά, αλλά στη συνέχεια συνήλθαμε και η άμυνά μας ήταν το κλειδί για τη νίκη. Είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθησή μας, να νικήσουμε μία από τις τοπ ομάδες.

Το θέλαμε αυτό. Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε τόσο καλοί και προσπαθούμε να επανέλθουμε. Ο Ολίντε ήρθε με πολλή ενέργεια. Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και έδειξε τι μπορεί να κάνει. Μπήκε δυνατά και στη συνέχεια τον ακολουθήσαμε όλοι»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ