Γιασικεβίτσιους : «Ο ΜακΚίσικ είναι ασταμάτητος στο transition»

Γιασικεβίτσιους : «Ο ΜακΚίσικ είναι ασταμάτητος στο transition»

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πόσο καλός παίκτης είναι ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πιο έμπειρους παίκτες των ερυθρόλευκων.

Η Μπαρτσελόνα θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό αύριο Τρίτη (8/12, 22:00) σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκα και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μίλησε για τα «ατού» των ερυθρόλευκων.

Ο Λιθουανός τεχνικός έκανε ειδική αναφορά στην ικανότητα του Σακίλ ΜακΚίσικ στο ανοιχτό γήπεδο χαρακτηρίζοντας τον ασταμάτητο, ενώ δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους Σπανούλη, Σλούκα και Πρίντεζη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«O Ολυμπιακός έχει μερικούς παίκτες που κρίνουν παιχνίδια για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως ο Σπανούλης, ο Σλούκας ή ο Πρίντεζης, και οι άλλοι που είναι εκεί για να βοηθήσουν λίγο, κάποιοι αμυντικά, άλλοι στα ριμπάουντ.

Έχουν έναν πρακτικά ασταμάτητο παίκτη στο transition όπως ΜακΚίσικ, πρέπει να τον προσέξουμε πολύ. Όπως σε όλα τα παιχνίδια της Euroleague, θα πρέπει να είμαστε πολύ προετοιμασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ