Ομπράντοβιτς : «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με τεράστια εμπειρία»

Ομπράντοβιτς : «Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με τεράστια εμπειρία»

Ο Σάσα Ομπράντοβιτς στάθηκε στην εμπειρία που διαθέτουν οι παίκτες του Ολυμπιακού ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τους Σπανούλη και Σλούκα.

Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επόμενος αντίπαλος του Ολυμπιακού (10/12, 20:00) στην Euroleague και ο προπονητής των Σέρβων, Σάσα Ομπράντοβιτς μίλησε για το συγκεκριμένο παιχνίδι, εστιάζοντας στην εμπειρία των παικτών των Πειραιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έπαιξαν εξαιρετικά την Τρίτη. Παρά το γεγονός ότι παίζουν τα λιγότερα παιχνίδια από όλες τις ομάδες στην Ευρωλίγκα, οι παίκτες του μπάσκετ του Ολυμπιακού έχουν τεράστια εμπειρία, απειλούν από όλες τις θέσεις, έχουν σπουδαίους παίκτες και θα έλεγα ότι έχουν ίσως το καλύτερο δίδυμο στην δημιουργία σε ολόκληρο το πρωτάθλημα, με τη φόρμα στην οποία βρίσκονται οι Σλούκας και Σπανούλης. Σημαντικό στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Εξαιρετικά φυσικοί στις θέσεις των ψηλών, οι οποίοι επίσης τρέχουν, τοποθετούνται σωστά και πηδούν καλά.

Είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός δεν φαίνεται το ίδιο σε σύγκριση με τρεις ή τέσσερις εβδομάδες πριν, είχαν προβλήματα με το κορωνοϊό, και κάποιους τραυματισμούς. Τώρα φαίνονται διαφορετικά, όλοι είναι εκεί και επέστρεψαν με εξαιρετικό τρόπο με αυτή τη νίκη στη Βαρκελώνη. Θα πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι για να φτάσουμε στους απαραίτητους πόντους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ