Ουάιτ : «Ολα ξεκινούν από την άμυνα»

Ουάιτ : «Ολα ξεκινούν από την άμυνα»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού μιλώντας για την αναμέτρηση με Ζαλγκίρις τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να εστιάσουν στην άμυνα και να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη!

Ο Παναθηναϊκός μετά τη μεγάλη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο επιστρέφει στο ΟΑΚΑ και το βράδυ της Παρασκευής (11/12, 21:00) θα υποδεχθεί την Ζαλγκίρις Κάουνας, για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Ααρον Ουάιτ μίλησε για την αναμέτρηση με τη λιθουανική ομάδα και τόνισε ότι οι Πράσινοι θα πρέπει να εστιάσουν στην άμυνα και να είναι έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη! «Ολα ξεκινούν από την άμυνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο φόργουορντ του Τριφυλλιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να βρούμε τον ρυθμό μας και να συνεχίσουμε να παίζουμε καλό μπάσκετ μετά από αυτή τη νίκη στο Μιλάνο επί της Αρμάνι. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και είναι ωραίο που επιστρέψαμε σπίτι μας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την Ζάλγκιρις Κάουνας: «Βλέπουμε βίντεο, είχαν εξαιρετικό ξεκίνημα στην σεζόν (ρεκόρ 5-1). Αυτή τη στιγμή έχουν χάσει κάποια παιχνίδια αλλά συνεχίζουν να παίζουν καλό μπάσκετ. Έχουν καλό ρόστερ και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την μάχη. Όποτε παίζεις με την Ζάλγκιρις γνωρίζεις ότι θα παλέψει και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε.»

Για την άμυνα: «Αυτό είναι το κλειδί για κάθε ματς. Αν κοιτάξεις την ομάδα μας, στα παιχνίδια που παίζουμε καλή και σκληρή άμυνα για 40 λεπτά έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε. Στα ματς που χάσαμε δεν είχαμε καλή αμυντική εικόνα για 40 λεπτά, οπότε πρέπει να εστιάσουμε στην άμυνα.»

Για το αν υπάρχουν άλλα «κλειδιά» για τη νίκη: «Νομίζω ότι όλα ξεκινούν από την άμυνα. Τα υπόλοιπα έρχονται μέσα από την τακτική και το πως θέλουμε να μαρκάρουμε συγκεκριμένους παίκτες τους.»

Για το γεγονός ότι θα παίξει κόντρα στην πρώην του ομάδα: «Έχω πολλούς φίλους που παίζουν ακόμη στην Ζάλγκιρις. Τρέφω μεγάλη αγάπη για αυτό τον σύλλογο. Αλλά όταν το ματς ξεκινήσει θα είναι σαν ένα συνηθισμένο παιχνίδι. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς, θα είναι σίγουρα ωραίο που θα δω όλους αυτούς τους πρώην συμπαίκτες αλλά είμαι πιο ενθουσιασμένος για τα 40 λεπτά του παιχνιδιού.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ