Τέιλορ : «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα καλά στο ΟΑΚΑ»

Τέιλορ : «Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα καλά στο ΟΑΚΑ»

Ο Τζέφρι Τέιλορ μίλησε για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι «πράσινοι» παίζουν πάντα καλά στο ΟΑΚΑ,

Παναθηναϊκός  και Ρεάλ Μαδρίτης θα βρεθούν αντιμέτωποι αύριο Τρίτη (15/12, 21:00) για την 13η αγωνιστική της Euroleague και ο φόργουορντ της «βασίλισσας», Τζέφρι Τέιλορ, μίλησε για την αναμέτρηση.

Ο Αμερικανός (με σουηδικό διαβατήριο) τόνισε πως τα παιχνίδια στην Ελλάδα είναι πάντα δύσκολα για την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, ενώ επισήμανε πως το «τριφύλλι» αγωνίζεται πάντα καλά στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέφρι Τέιλορ:

«Είναι πάντα δύσκολο να ταξιδεύεις στην Ελλάδα και να παίζεις ενάντια σε εξαιρετικές ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Ένα δύσκολο παιχνίδι μας περιμένει και θα απαιτείται το καλύτερο από εμάς αν θέλουμε να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός παίζει πάντα καλά στο ΟΑΚΑ, ανεξάρτητα από το αν έχει φιλάθλους ή όχι, γιατί έχει μια καλή, ταλαντούχα ομάδα.

Παίζουμε καλά και θα προσπαθήσουμε να το διατηρήσουμε έτσι. Είμαστε επικεντρωμένοι σε αυτό που πρέπει να κάνουμε για να κερδίσουμε, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη και να γνωρίζουμε τον ρόλο μας πάνω στο παρκέ. Αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε και με τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ