Φόστερ : «Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε με τη Ζάλγκιρις και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε»

Φόστερ : «Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε με τη Ζάλγκιρις και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε»

Ο Μάρκους Φόστερ, σε δηλώσεις του, στάθηκε στην κακή εικόνα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ζαλγκίρις, τονίζοντας πως πλέον όλοι έμαθαν από αυτό το ματς.

Ο Μάρκους Φόστερ μίλησε για την επικείμενη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Αμερικανό να τονίζει πως οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα έμαθαν από τα λάθη που έκαναν στον αγώνα με τη Ζάλγκιρις.

Παράλληλα, 25χρονος γκαρντ επισήμανε πως η άμυνα θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, όπως και το ότι οι πράσινοι θα πρέπει να τρέξουν στο ανοιχτό γήπεδο και να πάρουν καλά σουτ.

Οι δηλώσεις του Μάρκους Φόστερ:

«Είδαμε πόσο άσχημα παίξαμε και μάθαμε από αυτό ώστε να συνεχίσουμε. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να μένουμε στο παρελθόν και σε αυτά που προηγήθηκαν. Πρέπει να βελτιωνόμαστε. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που είδαμε και στο βίντεο μετά το ματς με την Ζάλγκιρις.

Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε στο transition και να εκμεταλλευτούμε την ταχύτητα και την αθλητικότητά μας. Θα είναι κάτι που θα μας βοηθήσει. Επίσης πρέπει να παίξουμε άμυνα και να πάρουμε καλά σουτ στην επίθεση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ