Ολυμπιακός : Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ

Ολυμπιακός : Δύσκολη αποστολή κόντρα στη Ρεάλ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την... ανώμαλη προσγείωση από την Βαλένθια.

Δύσκολο έργο κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης έχει απόψε (21:00, Novasports2HD) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο ΣΕΦ τη «Βασίλισσα» για την 15η αγωνιστική της regular season της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκληρώνουν τη διαβολοβδομάδα τους με ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Μετά τις δύο σπουδαίες νίκες σε Βαρκελώνη και Βελιγράδι, ο Ολυμπιακός γνώρισε την εντός έδρας ήττα από τη Βαλένθια, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αναζητά απόψε αντίδραση και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 7-6 και κόντρα στους Μαδριλένους ψάχνει την 8η του νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Έλληνας κόουτς «πονοκεφαλιάζει» καθώς έχει δύο μεγάλα προβλήματα. Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχώρησε τραυματίας από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια και δε θα ενισχύσει τις προσπάθειες των ερυθρολεύκων στο αποψινό ματς με τους Μαδριλένους. Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και με τον Κώστα Παπανικολάου, που ταλαιπωρείται από πιάσιμο στον αυχένα και το αν θα αγωνιστεί στο ματς με την ισπανική ομάδα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αλλά και το πόσο δυνατός και δύσκολος είναι ο αντίπαλος που θα παραταχθεί το βράδυ στο παρκέ του ΣΕΦ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Ρεάλ Μαδρίτης προέρχεται από την επικράτηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και θέλει να ζευγαρώσει τις νίκες της στην Ελλάδα. Οι Μαδριλένοι γνωρίζουν το πόσο καλός είναι ο Ολυμπιακός, με τον Πάμπλο Λάσο να χαρακτηρίζει πλήρης και αθλητική ομάδα τους «ερυθρολεύκους».

Η «Βασίλισσα» βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με ρεκόρ 9-5, με τον έμπειρο κόουτς της ομάδας να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα. Έτσι, αναμένεται να εμφανιστεί πάνοπλη στο ΣΕΦ.

Όσον αφορά την προϊστορία, οι δύο ομάδες, συναντιόνται για 43η φορά στην ιστορία τους σε επίπεδο Ευρωλίγκας και κυπέλλου πρωταθλητριών από την σεζόν 1978/79 και έπειτα. Η Ρεάλ, έχει συνολικά 22 νίκες και ο Ολυμπιακός 20.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ