EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα έχασε από την Εφές στην Κωνσταντινούπολη και αυτός που τον πλήρωσε ήταν ο Τομά Ερτέλ. Ο Γάλλος γκαρντ δεν υπολογίζεται από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα.
Ενώ όμως ο ίδιος έλεγε ότι θα συνέχιζε την καριέρα του στη Φενέρμπαχτσε, ο τουρκικός σύλλογος δεν ενδιαφέρθηκε για την περίπτωσή του και σύμφωνα με τη φημολογία βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Ρεάλ.
Κάτι που έκανε έξαλλους τους Καταλανούς οι οποίοι σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo» δεν του επέτρεψαν να μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής για Βαρκελώνη και τον άφησαν στην Πόλη. Τώρα πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου του παίκτη, με τις σχέσεις των δύο πλευρών να οδηγούνται στα άκρα.