Η… καταδίωξη της Μπάρτσα: Αμίλητοι και με σκυμμένα κεφάλια για το θέμα Ερτέλ (vid)

Η… καταδίωξη της Μπάρτσα: Αμίλητοι και με σκυμμένα κεφάλια για το θέμα Ερτέλ (vid)

Ισπανός δημοσιογράφος περίμενε την αποστολή της Μπαρτσελόνα στο αεροδρόμιο, τους ρώτησε όλους τη γνώμη τους για το μέγα θέμα με τον Ερτέλ, αλλά παίκτες, προπονητικό τιμ και παράγοντες περπατούσαν αμίλητοι και με σκυμμένα τα κεφάλια.

Είναι ένα θέμα που απασχολεί όλα τα media της Ευρώπης από χθες το βράδυ. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα επέλεξαν να αφήσουν τον Τομάς Ερτέλ στην Κωνσταντινούπολη, μη επιτρέποντάς του να επιστρέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στη Βαρκελώνη.

Ο λόγος; Το γεγονός πως τον θεωρούν… προδότη, επειδή ο παίκτης είπε πως διαπραγματευόταν με τη Φενέρμπαχτσε, αλλά αποδείχτηκε πως βρισκόταν σε συζητήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ευρωλίγκα ξεκίνησε έρευνα, παίκτες όπως ο Μάικ Τζέιμς δήλωσαν ανοιχτά πως η Μπάρτσα φέρθηκε με τρόπο… δικτατορικό, ενώ ο σύλλογος έβγαλε ανακοίνωση λέγοντας πως ο Ερτέλ έμεινε πίσω με την απαραίτητη συνοδεία και με κλεισμένα δωμάτιο ξενοδοχείου και εισιτήριο επιστροφής για τη Βαρκελώνη.

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στη βάση της και Ισπανός δημοσιογράφος περίμενε την αποστολή στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης για να πάρει δηλώσεις από τα στελέχη της ομάδας. Έφυγε όμως άπραγος.

Όπως θα δείτε στο βίντεο της Marca, οι ερωτήσεις του Ισπανού δημοσιογράφου ναι μεν είναι πολλές και έγιναν σχεδόν σε όλους, πλην όμως κανείς δεν μίλησε. Περπατούσαν όλοι με σκυμμένα κεφάλια. Το ίδιο και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που δε θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος.

Δείτε το βίντεο της Marca εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ