Η Βαλένθια «βύθισε» κι άλλο τη Χίμκι (88-82)

Η Βαλένθια «βύθισε» κι άλλο τη Χίμκι (88-82)

Η Βαλένθια επικράτησε της Χίμκι με σκορ 88-82 ανεβαίνοντας ακόμα πιο ψηλά και βυθίζοντας τους Ρώσους στον πάτο της βαθμολογίας.

Η Βαλένθια πέτυχε μια… επαγγελματική νίκη απέναντι στη Χίμκι επικρατώντας με σκορ 88-82 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague κάνοντας ακόμη μία καλή εμφάνιση.

Έτσι οι «νυχτερίδες» ανεβάζουν το ρεκόρ τους στο 10-6 και φτάνουν στις πρώτες πέντε θέσεις, ενώ από την άλλη οι Ρώσοι συνεχίζουν να απογοητεύουν όντας στην τελευταία θέση με ρεκόρ 2-14.

Κορυφαίοι για την ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου ήταν ο Μάρτιν Χέρμανσον με 16 πόντους και 9 τελικές πάσες, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση ο Ντέρικ Γουίλιαμς που είχε 15 πόντους.

Για τους φιλοξενούμενους ξεχώρισε ο Έρικ ΜακΚόλουμ που τελείωσε τον αγώνα με 16 πόντους, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Αλεξέι Σβεντ που μέτρησε 14.

Η πρώτη περίοδος ήταν αρκετά ισορροπημένη με τη Βαλένθια να έχει τον έλεγχο του ρυθμού, όμως καμία ομάδα δεν μπορούσε να ξεφύγει. Στη συνέχεια οι «νυχτερίδες» πραγματοποίησαν έναν πολύ καλό δεύτερο δεκάλεπτο όπου με ένα επιμέρους 29-16, πήραν απόσταση στο σκορ, με το ημίχρονο να κλείνει στο 45-29.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ρίμας Κουρτινάιτις αποφάσισαν να παίξουν καλύτερα και με υπομονή κατάφεραν να ρίξουν τη διαφορά κάτω από τους δέκα πόντους.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι άμυνες πήγαν… περίπατο, ωστόσο όσο η Χίμκι και να προσπάθησε να επιστρέψει στον αγώνα, η Βαλένθια δεν της το επέτρεψε παίρνοντας μια σημαντική νίκη.

Δείτε το box score του αγώνα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ