Μπαρτσελόνα : Τα δεδομένα με Ερτέλ και η… κόκκινη γραμμή

Μπαρτσελόνα : Τα δεδομένα με Ερτέλ και η… κόκκινη γραμμή

Που βρίσκονται οι συζητήσεις Ερτέλ - Μπαρτσελόνα για το μέλλον τους.

Το θέμα του Τομά Ερτέλ εξακολουθεί να απασχολεί ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη. Η απόφαση της Μπαρτσελόνα να αφήσει τον παίκτη στην Κωνσταντινούπολη ως… τιμωρία για τις διαπραγματεύσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έχει φέρει την κατακραυγή όλων προς τους Καταλανούς, με τον παίκτη να επιστρέφει μία μέρα μετά στη Βαρκελώνη.

Η Mundo Deportivo με σημερινό της ρεπορτάζ αναφέρεται στη συνέχεια του θέματος μεταξύ του Μπαρτσελόνα και του Γάλλου γκαρντ, με τον τελευταίο να απέχει από τις προπονήσεις του συλλόγου. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προπονείται μόνος του στις εγκαταστάσεις της Μπάρτσα, αν του το επιτρέψει η ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός των ημερών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Ισπανών, η επιθυμία και των δύο πλευρών είναι να λύσουν τη συνερασία τους, πλην όμως υπάρχει μία… κόκκινη γραμμή από πλευράς Μπαρτσελόνα. Και αυτή δεν είναι άλλη από το να μετακομίσει στη Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που αναμένεται να βάλει σαν όρο η Μπάρτσα σε πιθανή λύση της συνεργασίας.

Και υπό αυτό το πρίσμα θα γίνει ξανά συζήτηση τις επόμενες μέρες μεταξύ της διοίκησης της ομάδας και της πλευράς του παίκτη. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, πάντως, είναι ανοιχτό και το ενδεχόμενο να μείνει εκτός προπονήσεων ο Ερτέλ έως το τέλος της σεζόν, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του, δίχως πάντως να συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες λόγω του κόστους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ