Κουρτινάιτις : «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είναι δύσκολο ματς»

Κουρτινάιτις : «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, θα είναι δύσκολο ματς»

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις μίλησε για το παιχνίδι της Χίμκι με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για τους Ρώσους.

Ο Ρίμας Κουρτινάιτις σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχει υποχρεώσεις μόνο στην Euroleague και τόνισε πως περιμένει δύσκολη αναμέτρηση, κόντρα σε μια καλή ομάδα όπως οι ερυθρόλευκοι και με καλό προπονητή, όπως είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η πρόσφατη νίκη επί της Πάρμα μας έδωσε αυτοπεποίθηση επειδή ο τελευταίος μήνας ήταν πολύ δύσκολος για εμάς. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα διαφορετικού επιπέδου και το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο. Ανεβαίνουμε αργά το λόγο. Θεωρώ ότι όλοι θα είναι καλά.

Ο Ολυμπιακός παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα, έτσι μερικές φορές τα επιτυχημένα παιχνίδια δίνουν τη θέση τους σε όχι πολύ πετυχημένα. Έχουν τραυματίες και άρρωστους παίκτες, εμείς έχουμε κάποιους μικροτραυματισμούς. Ο Ολυμπιακός είναι μια καλή ομάδα με καλό προπονητή και έχει πολλή εμπειρία στην Ευρωλίγκα, καθώς έχει σταθερή θέση. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ