Πασκουάλ : «Ανέκδοτο η ιστορία με το πούλμαν»

Πασκουάλ : «Ανέκδοτο η ιστορία με το πούλμαν»

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για το περιστατικό μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τη Φενέρμπαχτσε το 2017.

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του Ισραήλ παραχώρησε ο Τσάβι Πασκουάλ και ρωτήθηκε για το περιστατικό με την επιστροφή με πούλμαν μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρ το 2017. Ο Καταλανός τεχνικός δεν… μάσησε τα λόγια του και χαρακτήρισε εκείνο το συμβάν ανέκδοτο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάθε κλαμπ έχει τη δική του νοοτροπία και στον Παναθηναϊκό τότε υπήρχε μια μόνιμη νοοτροπία νίκης. Χάσαμε στην Κωνσταντινούπολη και ό,τι έγινε… έγινε. Ξέρω πως όλοι μιλούσαν γι’ αυτό, αλλά για μένα σαν προπονητή το πιο σημαντικό ήταν να μιλήσω με τους παίκτες και να λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό. Για μένα εκείνο το συμβάν ήταν ένα ανέκδοτο.

Καταφέραμε πραγματικά να αφήσουμε ό,τι έγινε στην άκρη και λίγο καιρό μετά κατακτήσαμε το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω κατακτήσει πολλούς τίτλους στην καριέρα μου, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και πρόσφερε τη μεγαλύτερη ικανοποίηση, εξαιτίας όσων είχαν γίνει στην πορεία».

Για τη Ζενίτ και το αν στοχεύει στα playoffs; «Δεν το σκεφτόμαστε. Έχουμε ένα από τα μικρότερα μπάτζετ στην Ευρωλίγκα και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε για τέτοιους στόχους».

Για το τι θα πράξει τη νέα σεζόν, δεδομένου ότι η Ζενίτ δεν έχει εγγυημένη θέση στην Ευρωλίγκα: «Δεν γνωρίζει κανένας τι θα γίνει. Θα πρέπει να περιμένουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ