Παναθηναϊκός : Ψάχνει αντίδραση στο Βελιγράδι

Παναθηναϊκός : Ψάχνει αντίδραση στο Βελιγράδι

Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα και θέλει να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο το 2020.

Το τελευταίο ματς μέσα στο 2020 δίνει απόψε (20:00, Novasports 2) ο Παναθηναϊκός. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι τον Ερυθρό Αστέρα για την 17η αγωνιστική της regular season της Euroleague, με τους «πράσινους» να θέλουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο τη χρονιά.

Οι «πράσινοι» ρίχνουν αυλαία στο 2020 με ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι. Μετά την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Τελ Αβίβ από την Μακάμπι, υποχωρώντας και άλλο στο βαθμολογικό πίνακα της Euroleague. Ουσιαστικά, η ομάδα του Βόβορα αναζητά απόψε αντίδραση και επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών. To «τριφύλλι» έχει κατρακυλήσει στην 15η θέση της κατάταξης και με ρεκόρ 5-10, ψάχνει στο Βελιγράδι στην 6η του νίκη.

Ο Έλληνας κόουτς χαμογελά, καθώς ο Παναθηναϊκός θα είναι πάνοπλος στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα. Ολοι οι παίκτες του «τριφυλλιού» προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες μέρες, με τον Γιώργο Βόβορα να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, με τον Γιώργο Βόβορα να επισημαίνει στις χθεσινές (29/12) του δηλώσεις, το πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να φύγει με το ροζ φύλλο του αγώνα από το Βελιγράδι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, o Ερυθρός Αστέρας προέρχεται από τη βαριά ήττα στην Αγία Πετρούπολη από την Ζενίτ. Η ομάδα του Βελιγραδίου δεν… πατάει καλά στην εφετινή διοργάνωση, όντας στην 17η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 5-11.

Μετά τις έξι ήττες στα τελευταία επτά ματς της Euroleague, ο Ντέγιαν Ράντονιτς ανέλαβε ξανά το τιμόνι της ομάδας, αντικαθιστώντας τον Σάσα Ομπράντοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή κόντρα στον Παναθηναϊκό, ωστόσο αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα. Ο Τζόρνταν Λόιντ, ο οποίος αποτελεί το βαρύ… πυροβολικό του Ερυθρού Αστέρα, είχε νοσήσει από κορωνοϊό και δεν είναι ακόμα σε θέση να αγωνιστεί.

Παράλληλα, ο κόουτς των γηπεδούχων δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες και των Λάνγκστον Χολ, Λάντρι Νοκό και Μάρκο Σιμόνοβιτς.

Όσον αφορά την παράδοση, ο Παναθηναϊκός έχει το πάνω χέρι, μετρώντας 12 νίκες σε 17 αναμετρήσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ