Έτριξε αλλά δεν έσπασε η καρέκλα του Κουρτινάιτις μετά την 100άρα απο τον Ολυμπιακό

Έτριξε αλλά δεν έσπασε η καρέκλα του Κουρτινάιτις μετά την 100άρα απο τον Ολυμπιακό

Το αφεντικό της Χίμκι χαρακτήρισε τραγική πορεία της ομάδας στη φετινή σεζόν, ωστόσο, τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχουν σκέψεις απόλυσης του Κουρτινάιτις.

Τραγική. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η φετινή σεζόν για την Χίμκι, με τη ρώσικη ομάδα να βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας στην Euroleague και στην VTB League να παλεύει για την είσοδό της στα πλέι οφ. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο χθεσινό παιχνίδι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο εσωτερικό του συλλόγου, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Ρίμας Κουρτινάιτις. Ο ισχυρός άνδρας της Χίμκι, Nτμίτρι Γκολoύμπκοβ, μετά την ήττα από τους Πειραιώτες μίλησε για την πορεία της ομάδας, αλλά επισήμανε ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει θέμα απομάκρυνσης του Ρίμας Κουρτινάιτις.

«Η φετινή σεζόν είναι πάρα πολύ κακή για την ομάδα μας και η κατάσταση πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολη. Προσπαθούμε να την βελτιώσουμε, αλλά τελικά πάμε από το κακό στο χειρότερο. Πρέπει να κάτσουμε και να δούμε τι φταίει. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουν να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Στην Euroleague δεν έχουμε ελπίδες πλέον για κάτι καλό, αλλά στην VTB πρέπει να τα δώσουμε όλα και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Το χρωστάμε στους οπαδούς μας», είπε αρχικά.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο απόλυσης του Κουρτινάιτις, ο Γκολoύμπκοβ απάντησε: «Δεν έχουμε πρόθεση να προχωρήσουμε σε κάποια αλλαγή, όσον αφορά στο προπονητικό τιμ. Θα παραμείνουμε με το ίδιο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να βρούμε ξανά την επιθυμία μας για νίκες. Να παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της Χίμκι.

Η ρώσικη ομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό έχει ρεκόρ 2-15! Το χειρότερο στη διοργάνωση και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας. Στην VTB League βρίσκεται στην 8η θέση με 4-5 ρεκόρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ