Γκρέιντζερ : «Βρίσκω ξανά τη φόρμα μου»

Γκρέιντζερ : «Βρίσκω ξανά τη φόρμα μου»

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μίλησε για του τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και για τον προπονητή του. Αΐτο Ρενέσες.

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ είναι από τους παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ από τους τραυματισμούς και πλέον προσπαθεί να βρει ξανά τα πατήματα του στην Άλμπα Βερολίνου.

Ο Ουρουγουανός γκαρντ βρίσκεται πια υπό τις οδηγίες του Αΐτο Ρενέσες στον γερμανικό σύλλογο και στόχος του είναι να θυμίσει και πάλι τον παλιό καλό του εαυτό.

Σε δηλώσεις που έκανε, ο 31χρονος μίλησε για τα όσα πέρασε με τους τραυματισμούς τα δύο τελευταία χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στον προπονητή του λέγοντας τα καλύτερα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζέισον Γκρέιντζερ:

Για τους τραυματισμούς του: «Βρίσκω ξανά τη φόρμα μου. Ύστερα από δύο χρόνια, στα οποία δεν ήμουν ανταγωνιστικός ούτε για μία μέρα, βρίσκω τον τρόπο να είμαι υγιής και να μην χάνω προπονήσεις και αγώνες. Επιστρέφω στον ρυθμό μου, αυτόν που δεν είχα τις τελευταίες σεζόν.

Μέρα με την μέρα νιώθω καλύτερα. Είναι γεγονός πως η διαδικασία ήταν μεγάλη και είχε διάρκεια, γιατί έρχομαι από εξίσου μεγάλους τραυματισμούς. Όμως, ευτυχώς, είμαι καλύτερα. Νιώθω άνετα, είμαι καλά».

Για τον Αΐτο Ρενέσες: «Με εξέπληξε η διάθεση που έχει να διδάξει το άθλημα σε αυτή την ηλικία. Έχει απίστευτη ενέργεια, ενθουσιάζομαι μαζί του. Μου προσφέρει ικανοποίηση να ξυπνάω κάθε μέρα και να πηγαίνω στην προπόνηση του Αΐτο. Νιώθω τυχερός που είμαι σε αυτή την ομάδα και δουλεύω για εκείνον».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ