Σφαιρόπουλος : «Βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας για να παίξουμε»

Σφαιρόπουλος : «Βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας για να παίξουμε»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο μπάσκετ λόγω της πανδημία, τονίζοντας πως όλοι βάζουν τους εαυτούς τους σε κίνδυνο.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρέθηκε στη συνέντευξη τύπου ενόψει της αναμέτρησης της Μακάμπι Τελ Αβίβ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου στο πλαίσιο της Euroleague.

Ο Έλληνας τεχνικός, στις δηλώσεις του, στάθηκε στην κατάσταση με τον κορωνοϊό τονίζοντας πως αυτό που παίζεται δεν είναι αληθινό μπάσκετ χωρίς θεατές, ενώ ανέφερε πως όλοι βάζουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο για να αγωνιστούν.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

Για την φετινή κατάσταση στο μπάσκετ: «Το έχω πει ξανά, αυτή η σεζόν είναι διαφορετική. Θέλουμε να κερδίζουμε αγώνες και τρόπαια, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό δεν είναι το αληθινό μπάσκετ. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να παίζουν δίχως θεατές».

Για τους κινδύνους της δουλειάς: «Βάζουμε σε κίνδυνο τους εαυτούς μας για να παίξουμε. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μείνουμε ασφαλείς. Πρέπει να αγωνιστούμε, αλλά και να μείνουμε ασφαλείς για εμάς, την οικογένειά μας, τους διπλανούς μας. Είμαι ήδη 53 και είναι αδύνατο να ξέρω τι κρύβει».

Για το ματς με την Άλμπα: «Παίζουμε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, το απέδειξαν και απέναντι στην Μπασκόνια. Το γεγονός ότι έχουν πολλές απουσίες, παίκτες και τον προπονητή τους, τους κάνει πιο ενωμένους και πιο ισχυρούς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ