Μιλουτίνοφ : «Θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα η επιστροφή στο ΣΕΦ»

Μιλουτίνοφ : «Θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα η επιστροφή στο ΣΕΦ»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε MVP Δεκεμβρίου στη Euroleague και μίλησε για το βραβείο, αλλά και την επιστροφή του στο ΣΕΦ.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τον Δεκέμβριο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αποκορύφωμα το ρεκόρ που έκανε στα επιθετικά ριμπάουντ κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο. Έτσι η διοργάνωση ανέδειξε τον Σέρβο σέντερ ως τον κορυφαίο του μήνα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε για την επιστροφή του στο ΣΕΦ, για το βραβείο του MVP, για τον κορωνοϊό, ενώ αποκάλυψε πως θέλει να σπάσει και το ρεκόρ του Αντώνη Φώτση με τα συνολικά ριμπάουντ στη Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

Για το βραβείο του MVP Δεκεμβρίου: «Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά δεν θα το έπαιρνα χωρίς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου οι οποίοι με βοήθησαν αρκετά. Εγώ απλά ήμουν ένα κομμάτι της ομαδικής δουλειάς.

Οι συνεχόμενες νίκες δεν μας δίνουν κάποιον τίτλο. Σίγουρα διαθέτουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να παίξουμε καλύτερα».

Για τον κορωνοϊό: «Πέρασα τον κορωνοϊό και ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Επέστρεψα χωρίς δυνάμεις κι ευτυχώς δεν με πίεσε η ομάδα. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ τον Φεβρουάριο: «Θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα. Εχω πολλούς φίλους και μιλάμε καθημερινά. Πλέον όμως αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ και θέλω να νικήσω».

Για το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ στο ματς με την Αρμάνι: «Απλά συνέβη, δεν το σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Χάρηκα όταν έμαθα πως είχα σπάσει το σχετικό ρεκόρ. Πλέον στόχος μου είναι να σπάσω το ρεκόρ του Φώτση με 24 ριμπάουντ συνολικά. Θα είναι δύσκολο, αλλά μια μέρα θα τα καταφέρω».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ