Ολυμπιακός : Με το… δεξί στη νέα χρονιά

Ολυμπιακός : Με το… δεξί στη νέα χρονιά

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να αναζητά την 9η νίκη της στην εφετινή Euroleague.

Να συνεχίσει στο δρόμο των επιτυχιών και να κάνει ποδαρικό με το δεξί στο 2021 θέλει απόψε (21:00, Novasports1) ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπάγερν Μονάχου για την 18η αγωνιστική της regular season της Euroleague, με μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αναμέτρηση που κρύβει… παγίδες, με τους «ερυθρολεύκους» να καλούνται να δείξουν συγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα. Με επιβλητικό τρόπο, ο Ολυμπιακός έβαλε… φρένο στο αρνητικό σερί των τριών συνεχόμενων ηττών, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να περνάει από τη Μόσχα πολύ εύκολα. Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 8-8 και κόντρα στους Βαυαρούς ψάχνει την 9η του νίκη στην εφετινή διοργάνωση.

Ο Έλληνας κόουτς «πονοκεφαλιάζει» καθώς δε λείπουν τα προβλήματα από την αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου. Ως γνωστόν, ο Έλληνας κόουτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Παπανικολάου, που θα παραμείνει στα πιτς για λίγο καιρό ακόμη. Παράλληλα, στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με τους Βαυαρούς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας επεσήμανε πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του ΜακΚίσικ. Ενας παίκτης καταλυτικός στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνωρίζουν καλά την κρισιμότητα της αναμέτρησης, αλλά και το πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος που θα παραταχθεί το βράδυ στο παρκέ του ΣΕΦ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Μπάγερν Μονάχου τα πηγαίνει περίφημα στην εφετινή διοργάνωση. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι προέρχεται από τη μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα στη Γερμανία. Οι Βαυαροί βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκορ 11-6.

Ο Αντρέα Τρινκιέρι τρέφει μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, με τον έμπειρο κόουτς να τονίζει στις δηλώσεις του πως η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι πάντα διεκδικήτρια του τίτλου.

Όσον αφορά την παράδοση, αυτό θα είναι το 8ο ραντεβού των δυο ομάδων, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 5 νίκες, με τους Βαυαρούς να έχουν επικρατήσει σε δύο ματς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ