Χαραλαμπίδης: «Χρειαζόμαστε restart»

Χαραλαμπίδης: «Χρειαζόμαστε restart»

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε στην μεγαλύτερη ετοιμότητα της Ζενίτ, στα λάθη του Παναθηναϊκού και στο... restart που χρειάζεται.

O υπηρεσιακός προπονητής του Παναθηναϊκού, Κώστας Χαραλαμπίδης, μίλησε για την ποιότητα της Ζενίτ κυρίως στην άμυνα και τόνισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να είναι πνευματικά πιο έτοιμος για να ανταπεξέλθει.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πρώτα απ’όλα θέλω να συγχαρώ την Ζενίτ. Άξιζαν τη νίκη, έπαιξαν πολύ καλύτερα, έθεσαν το δικό τους τέμπο στο ματς και ήταν δύσκολο για εμάς να ακολουθήσουμε. Η Ζενίτ έχει ποιότητα και είναι η κορυφαία άμυνα της λίγκας. Δυσκολευτήκαμε πολύ, δεν διαβάσαμε το ματς όπως έπρεπε και χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια. Τους εύχομαι τα καλύτερα, πρέπει να συνεχίσουμε.

Έχουμε δείξει σε πολλά ματς ότι δεν είμαστε έτοιμοι πνευματικά για να μπουμε σωστά στο παρκέ. Το κίνητρο δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Πρέπει να υπάρχει μέσα μας, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να το βρίσκουμε για να λειτουργούμε.

Είναι μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά τώρα πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας, πρέπει να κάνουμε ένα restart για να επιστρέψουμε εκεί που ανήκουμε, εκεί που μπορούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ