Ο Ερτέλ υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα

Ο Ερτέλ υποβιβάστηκε στη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα

Ο Τόμας Ερτέλ μπορεί να παρέμεινε στη Μπαρτσελόνα, αλλά από εδώ και πέρα θα αγωνίζεται με τη δεύτερη ομάδα των Καταλανών.

Η υπόθεση του Τόμας Ερτέλ απασχόλησε αρκετά τη Μπαρτσελόνα το προηγούμενο διάστημα, αλλά πλέον έχει παρθεί η απόφαση για τον Γάλλο γκαρντ, ο οποίος παραμένει… εγκλωβισμένος στην ομάδα.

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έχει κάνει γνωστό εδώ και πολύ καιρό ότι δεν τον υπολογίζει στα πλάνα του κι αφού δεν μπόρεσε να μετακινηθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης (παρότι είχε υπάρξει συμφωνία), υποβιβάστηκε πλέον στη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα.

Χαρακτηριστική ήταν και η κίνηση της Μπαρτσελόνα πριν λίγο καιρό να τον αφήσει στην Κωνσταντινούπολη μετά το ματς με την Αναντολού Εφές που έδειξε με αυτόν τον τρόπο τις… προθέσεις της.

Πλέον, ο 31χρονος άσος προπονείται είτε ατομικά είτε στη Β’ ομάδα, όπως συνέβαινε και με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ, Ταϊρίς Ράις, το 2017 στους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα δεν σκοπεύει να αποδεσμεύσει τον Γάλλο, ο οποίος θα συνεχίσει να αμείβεται με 2 εκατομμύρια ευρώ, παραμένοντας σε ρόλο… παρατηρητή στην ίδια του την ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ