Μαρτίνεθ : «Ο  Καλάθης είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της Λίγκας.»

Μαρτίνεθ : «Ο Καλάθης είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της Λίγκας.»

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Πέδρο Μαρτίνεθ, εκθείασε τον Νικ Καλάθη ενόψει της αναμέτρησης των Βάσκων με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί πνευματικά έτοιμη κόντρα στο Τριφύλλι.

Το εγκώμιο του Νικ Καλάθη έπλεξε ο Πέδρο Μαρτίνεθ ενόψει της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

O Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε τον Έλληνα γκαρντ ως έναν από τους πιο κομβικούς παίκτες στην Ευρωλίγκα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να παρουσιαστεί 100% συγκεντρωμένη πνευματικά για να μπορέσει να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνεθ δήλωσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή, αθλητική ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Έχουν εξαιρετικούς παίκτες και ο Καλάθης είναι ένας από τους πιο κομβικούς παίκτες της Λίγκας. Όλοι έχουν την ικανότητα να σκοράρουν και να δημιουργούν καλάθια. Πρέπει να σκεφτούμε πως μπορούμε να επωφεληθούμε μέσα από οποιαδήποτε κατάσταση και να μην ασχοληθούμε με τη θέση στην οποία βρίσκεται ο αντίπαλος στην κατάταξη. Πνευματικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και να παίξουμε καλά σε δύο παιχνίδια την εβδομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ