Σερφ : «Ο Κάτας δεν είναι μάγος, θέλει χρόνο» (vid)

Σερφ : «Ο Κάτας δεν είναι μάγος, θέλει χρόνο» (vid)

Ο Σβι Σερφ αναφέρθηκε στον Όντεντ Κάτας ο οποίος αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ο σπουδαίος Ισραηλινός προπονητής, Σβι Σερφ, ο οποίος εργάστηκε μεταξύ άλλων στον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Μακεδονικό μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Όντεντ Κάτας που θα αποτελέσει τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν υπάρχει αμφιβολία όσον αφορά τον Όντεντ Κάτας και την αξία του ως παίκτη. Πήρε τη σκυτάλη από τον Μπέργκοβιτς και τον Ντορόν Τζάμσι. Ουσιαστικά, πήρε τη θέση που του άξιζε στο πάνθεον του ισραηλίτικου μπάσκετ. Τον είχα παίκτη σε όλες τις βαθμίδες, στις εθνικές παίδων, εφήβων και ανδρών. Είναι γνωστή η ατυχία του λόγω του λοκ άουτ στο ΝΒΑ… Το καλοκαίρι του 1998 είχε την ευκαιρία να υπογράψει στους Νικς. Μετά πήγε στον Παναθηναϊκό και εγκατέλειψε το μπάσκετ λόγω του προβλήματος στο γόνατο και των διαδοχικών εγχειρήσεων. Έγινε προπονητής… Ο τζένεραλ μάνατζερ της Γκαλίλ Ελιόν, της πρώτης ομάδας του είπε πως ένα βράδυ το είδε στο όνειρό του και αποφάσισε να προσλάβει τον Κάτας ως προπονητή.

Πέρασε από διάφορες ομάδες, ξαναγύρισε στην Γκαλίλ Ελιόν, πήρε ένα πολύ μεγάλο πρωτάθλημα στο Ισραήλ σπάζοντας την κυριαρχία της Μακάμπι. Ο Κάτας είχε πολύ μεγάλη επιμονή. Το 2018 βρεθήκαμε μαζί σε έναν πολύ δημοφιλή ραδιοφωνικό σταθμό στο Ισραήλ και του είπα ότι βελτιώνεσαι πάρα πολύ, ότι είσαι καλύτερος προπονητής από ό,τι ήσουν πριν από τρία χρόνια. Έγινε προπονητής υψηλού επιπέδου και το επιβεβαίωσε με την πορεία του στην εθνική ομάδα που όλοι ξέρουμε πόσο σημαντική είναι για εμάς τους Ισραηλινούς.

Βλέπω κάθε ματς του Παναθηναϊκού, στο ελληνικό πρωτάθλημα και την EuroLeague. Ο Παναθηναϊκός διανύει την πιο κακή σεζόν που μπορώ να θυμηθώ τα τελευταία 15 χρόνια. Έστω κι έτσι, οποιοσδήποτε προπονητής με ρωτούσε θα τον ενθάρρυνα να αναλάβει τη δουλειά στον Παναθηναϊκό παρά τις αντίξοες συνθήκες. Κι εγώ ο ίδιος θα ερχόμουν! Ο Κάτας δεν είναι μάγος! Θέλει χρόνο και πρέπει να στηριχθεί. Για να μιλήσουμε ρεαλιστικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελπίδες για να προκριθεί στα playoffs όμως ο Κάτας μπορεί να κάνει δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ