Ολυμπιακός : Βολεύεται καλύτερα μακριά από το ΣΕΦ (vids)

Ολυμπιακός : Βολεύεται καλύτερα μακριά από το ΣΕΦ (vids)

Οι έξι από τις δέκα νίκες του Ολυμπιακού στην Euroleague είναι μακριά από το ΣΕΦ και μερικές από αυτές, άκρως εντυπωσιακές.

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Τρίτης αφού έφυγε με διπλό από το Ισραήλ έχοντας ως κορυφαίους τους Σλούκα και Λαρεντζάκη. Μια νίκη που τον βάζει για τα καλά σε τροχιά οκτάδας και του δίνει… φτερά για τη δύσκολη και πολύ απαιτητική συνέχεια.

Αυτή μάλιστα ήταν η έκτη εκτός έδρας νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα μακριά από το ΣΕΦ στο οποίο φέτος έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές. Βέβαια πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη και η ειδική συνθήκη ότι όλα τα ματς διεξάγονται πλέον χωρίς κόσμο ελέω πανδημίας οπότε ο παράγοντας έδρα δεν παίζει και τόσο ρόλο όσο συνήθως.

Όπως και να έχει πάντως, το ότι από τις δέκα φετινές νίκες των «ερυθρόλευκων» στη Euroleague, οι έξι είναι εκτός έδρας, λέει πολλά και για τον χαρακτήρα της ομάδας αλλά και για τις ικανότητές της. Ειδικά αν δει κανείς κόντρα σε ποιους αντιπάλους έχουν έρθει κάποιες από αυτές τις νίκες.

Πλην της Μακάμπι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που όσο και να μην είναι σε καλή κατάσταση φέτος οι «πράσινοι», δεν παύει να είναι ένα ντέρμπι αιωνίων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Έχει περάσει από τη Βαρκελώνη και μάλιστα με επιβλητικό μπάσκετ κόντρα στους Καταλανούς που μαζί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας φαντάζουν να είναι τα δύο μεγάλα φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει επίσης την Ζενίτ που τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος ενώ με διπλά έφυγε και από τις έδρες των Χίμκι και Ερυθρού Αστέρα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ