Μπάγερν Μονάχου – Ζενίτ 82-80 : Πήρε το θρίλερ η Μπάγερν και πλησίασε στην τετράδα

Μπάγερν Μονάχου – Ζενίτ 82-80 : Πήρε το θρίλερ η Μπάγερν και πλησίασε στην τετράδα

Η Μπάγερν Μονάχου πήρε τη ματσάρα απέναντι στη Ζενίτ, επικρατώντας με 82-80 και πλησίασε αρκετά στην τετράδα.

Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαίωσε το… «στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί» και νίκησε τη Ζενίτ με 82-80 σε ένα ματς – θρίλερ, πλησιάζοντας τους Ρώσους στην πρώτη τετράδα. Οι Βαυαροί με τη νίκη αυτή έφτασαν στο ρεκόρ 12-7, με τους Ρώσους να είναι στο 11-6.

Ο Μπόλντγουιν ήταν πρώτος σκόρερ με 17 πόντους, ενώ από 15 είχαν οι Λούτσιτς και Ρέινολντς, και 14 είχε ο Σίλι. Από την άλλη, η ομάδα του Πασκουάλ μετρούσε τρεις σερί νίκες, κράτησε το +4 του πρώτου γύρου, ενώ ξεχώρισαν οι Γκουντάιτις και Πάνγκος με 22π. και 17π. αντίστοιχα.

Όσον αφορά το ματς, η Ζενίτ μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πάρει προβάδισμα έξι πόντων (2-8) με πρωταγωνιστή τον Γκουντάιτις. Η Μπάγερν Μονάχου ισορρόπησε το ματς και πλησίασε στο σκορ (9-11). Οι Ρώσοι, όμως, ήταν φανερά καλύτεροι στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφεραν να ανακτήσουν τη διαφορά, που είχαν χτίσει στο ξεκίνημα της περιόδου (13-19).

Οι Ρώσοι συνέχισαν να έχουν τον έλεγχο στο ματς και με αιχμή του δόρατος τον Γκουντάιτις (8 πόντοι) κράταγαν τα ηνία του σκορ (18-26). Η διαφορά συνέχισε να έχει ανοδικές τάσεις για τους φιλοξενουμένους και για πρώτη φορά προηγήθηκαν με 10 πόντους (18-28). Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι, καθώς η Μπάγερν δεν μπόρεσε να ανατρέψει την κατάσταση (32-40).

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπάγερν Μονάχου εμφανίστηκε μεταμορφωμένη. Οι Γερμανοί ήταν εξαιρετικοί σε άμυνα και επίθεση και με επί μέρους 12-5 μείωσε στον έναν πόντο (44-45). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο ματς και προηγήθηκαν για πρώτη φορά στο παιχνίδι (49-46). Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου και ο νικητής θα κρινόταν στην τελευταία περίοδο (56-56).

To τελευταίο δεκάλεπτο ήταν πραγματικό ντέρμπι. Η Μπάγερν Μονάχου και η Ζενίτ έδωσαν τα πάντα για τη νίκη και ο νικητής κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Ο Μπόλγουιν 32” πριν το τέλος πέτυχε ένα μεγάλο καλάθι για τους γηπεδούχους και τους έδωσε προβάδισμα τριών πόντων (80-77). Ο Μπάρον έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια και η Μπάγερν είχε την κατοχή 17” πριν το φινάλε.

Ο Ζίπσερ 12” πριν το τέλος κέρδισε φάουλ και με 2/2 βολές κλείδωσε τη νίκη για τους γηπεδούχους (82-77). Ο Κέβιν Πάνγκος έδωσε ελπίδες στη Ζενίτ, καθώς μείωσε σε 82-80 με τρίποντο 7” πριν το τέλος. Οι Ρώσοι δεν έκανα φάουλ στο τέλος κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε με νίκη των Γερμανών.

Τα δεκάλεπτα: 13-19, 32-40, 56-56, 82-80

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ