Κοκόσκοφ : «Να είμαστε προσεκτικοί με την άμυνα στον Νέντοβιτς»

Κοκόσκοφ : «Να είμαστε προσεκτικοί με την άμυνα στον Νέντοβιτς»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ μίλησε για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στάθηκε ιδιαίτερα στον Νεμάνια Νέντοβιτς και στο πώς θα πρέπει να τον περιορίσει η Φενέρμπαχτσε.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό (15/1, 19:00) επικεντρώθηκε στον Νεμάνια Νέντοβιτς τον οποίο χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της Ευρώπης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχουμε έναν αντίπαλο που δείχνει ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο για να παίξει καλά και να κερδίσει, παρά τη δύσκολη και μεταβαλλόμενη διαδικασία στο θέμα του προπονητή. Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια το έχουν αποδείξει αυτό. Είχαν μια σημαντική νίκη εναντίον της Βιλερμπάν και κέρδισαν επίσης στο εγχώριο πρωτάθλημα. Παίζουν καλά και σταθερά. Προτεραιότητά μας θα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλα τα ατού του αντιπάλου.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους δυσκολότερους παίκτες να αντιμετωπίσεις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πραγματικά είναι σε εξαιρετική φόρμα. Πρώτον, πρέπει να επικεντρωθούμε στο σχέδιο μας. Επίσης να είμαστε προσεκτικοί με την άμυνα στον Νέντοβιτς, ο οποίος είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους επιθετικούς παίκτες της Ευρώπης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ