Μίροτιτς : «Στις δύσκολες στιγμές ένιωσα την Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Μίροτιτς : «Στις δύσκολες στιγμές ένιωσα την Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από μία ομάδα»

Ο Νίκολα Μίροτιτς έμεινε εκτός δράσης για προσωπικούς λόγους και τώρα που επέστρεψε στις προπονήσεις, εμφανίστηκε συγκινημένος για τη στήριξη της Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς παρέμεινε εκτός δράσης τις τελευταίες δύο εβδομάδες, καθώς αντιμετώπιζε προσωπικά προβλήματα, με την Μπαρτσελόνα να του δίνει το ελεύθερο να απουσιάσει από τις προπονήσεις της ομάδας.

Πλέον, ο 29χρονος επέστρεψε και αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους Καταλανούς για τη στήριξή τους, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές ένιωσε την Μπαρτσελόνα κάτι παραπάνω από μία ομάδα.

Αναλυτικά το μήνυμα του Μίροτιτς:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την αγάπη και τον σεβασμό που μου δείξατε όλες αυτές τις ημέρες, κατά τις οποίες δυστυχώς για αυστηρά προσωπικούς λόγους έμεινα εκτός γηπέδου.

Ευχαριστώ εκ βαθέως την Μπαρτσελόνα και τη διοίκησή της για τις διευκολύνσεις και το γεγονός ότι ήταν κοντά μου αυτό το διάστημα. Τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και το επιτελείο για την κατανόηση και τους συμπαίκτες μου για την αγάπη τους και τη φιλία τους. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες μπόρεσα να νιώσω ότι η Μπαρτσελόνα είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα.

Το μπάσκετ είναι ένα υπέροχο άθλημα που μας κάνει ευτυχισμένους. Θέλω να ξανασυναντηθώ με την ομάδα και να τους ανταποδώσω όλη αυτή τη θετική ενέργεια που μου έστειλαν οι φίλοι της ομάδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ