Ο Σάσα Βεζένκοβ στους Καβαλίερς: Ο… Χάρντεν τον έκανε «μεταγραφή»!

Ο Σάσα Βεζένκοβ στους Καβαλίερς: Ο… Χάρντεν τον έκανε «μεταγραφή»!

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πήραν τα δικαιώματα του Σάσα Βεζένκοβ, ως αντάλλαγμα στο mega trade του Τζέιμς Χάρντεν!

Η μετακίνηση του Τζέιμς Χάρντεν από τους Χιούστον Ρόκετς στους Μπρούκλιν Νετς και η συνύπαρξή του με τους Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ιρβινγκ, αποτελεί το γεγονός της χρονιάς στο παγκόσμιο μπάσκετ. Και όχι άδικα, το Μπρούκλιν δημιούργησε μια τριάδα που όμοιά της δεν υπάρχει στο ΝΒΑ. Μια ανταλλαγή, ωστόσο, που επηρεάζει και τον Σάσα Βεζένκοβ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να ολοκληρωθεί το mega trade, ενεπλάκησαν και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς με τους Ιντιάνα Πέισερς! Συγκξεκριμένα, οι Κάρις ΛεΒέρτ, Ντάντε Έξουμ, Ρόντιονς Κούρουκς, τέσσερα πικ πρώτου γύρου (συμπεριλαμβανομένου και το πικ που πήραν οι Καβαλίερς από τους Μπακς για το 2022) καταλήγουν στο Χιούστον από Μπρούκλιν και Κλίβελαντ για τον Τζέιμς Χάρντεν. Στους Καβαλίερς θα συνεχίσουν οι Τζάρετ Άλεν και Τόρεαν Πρινς, οι οποίοι αποτελούν τα ανταλλάγματα των Νετς.

Πού κολλάει ο Βεζένκοβ; Στη δαιδαλώδη αυτή ανταλλαγή, λοιπόν, το Μπρούκλιν παραχώρησε στους Καβαλίερς τα δικαιώματα του φόργουορντ του Ολυμπιακού για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βεζένκοφ είχε δηλώσει συμμετοχή στο NBA draft του 2017 και είχε επιλεγεί από τους Νετς στο Νο 57, χωρίς ποτέ να τεθεί θέμα ενσωμάτωσής του στο ρόστερ της ομάδας του Μπρούκλιν.

Ο Βεζένκοβ έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 με τον Ολυμπιακό και φέτος διάγει την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, όντας βασικό στέλεχος των Πειραιωτών με 9.1 πόντους και 4.2 ριμπάουντ μέσο όρο, 43.3% στα τρίποντα και συνολικά σχεδόν 19 λεπτά συμμετοχής!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ