Πέρασε από το Μόναχο στην παράταση η Ρεάλ, εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια στην Ισπανία

Πέρασε από το Μόναχο στην παράταση η Ρεάλ, εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια στην Ισπανία

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μια πολύ μεγάλη νίκη στην παράταση κόντρα στη Μπάγερν με σκορ 81-76 παραμένοντας ψηλά στη βαθμολογία, την ίδια ώρα που Βαλένθια είχε εύκολο βράδυ με τον Ερυθρό Αστέρα νικώντας με σκορ 91-71.

Η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε στην παράταση με σκορ 81-76 της Μπάγερν Μονάχου στη Βαυαρία στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Euroleague, παραμένοντας στα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η βασίλισσα ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι παίρνοντας μια μικρή διαφορά από την πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια η Μπάγερν ισορρόπησε το ματς και πλησίασε στο σκορ.

Η τέταρτη περίοδος ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες έπειτα από σκληρή μάχη να οδηγούνται στην παράταση. Εκεί οι μερένγκες αποδείχθηκαν καλύτεροι παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη.

Κορυφαίος για τους Ισπανούς ο Ταβάρες με 26 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ από τους Γερμανούς ξεχώρισε ο Τζέισον Ρέινολντς που σημείωσε 18 πόντους.

Εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια

Η Βαλένθια πέρασε ένα πολύ εύκολο βράδυ απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα τον οποίο και νίκησε με άνεση 91-71 παραμένοντας κοντά στις θέσεις που οδηγούν στην οκτάδα και τα πλέι-οφ

Οι Ισπανοί πραγματοποίησαν μια εξαιρετική πρώτη περίοδο χτίζοντας μια διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τις νυχτερίδες να κάνουν διαχείριση στο δεύτερο ημίχρονο.

Η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με την απόσταση στο σκορ να ανοίγει ακόμη περισσότερο και τους γηπεδούχους να παίρνουν την πολύτιμη νίκη.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Λουίς Λαμπεϊρί που μέτρησε 16 πόντους, ενώ από τους ηττημένους εκείνος που προσπάθησε ήταν ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ με 21 πόντους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ