Ολυμπιακός : Στη Γαλλία για να διορθώσει το… λάθος της Παρασκευής

Ολυμπιακός : Στη Γαλλία για να διορθώσει το… λάθος της Παρασκευής

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Βιλερμπάν σε εξ αναβολής αναμέτρηση της Euroleague και θέλει να ρεφάρει την ήττα από τη γαλλική ομάδα πριν από τέσσερα βράδια στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε (21.45) στη Γαλλία με τη Βιλερμπάν λίγες μέρες μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο ΣΕΦ και την ήττα των ερυθρόλευκων. Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν στη Λιόν για να διορθώσουν το λάθος του αγώνα της Παρασκευής και να ρεφάρουν στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα-σοκ πριν τέσσερις μέρες και μάλιστα είναι και εκτός οκτάδας καθώς βρίσκεται πλέον στο 10-9, κάτι που σημαίνει πως σε περίπτωση νέας ηττας τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για την πρόκριση, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν την 7η εκτός έδρας νίκη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει και πάλι προβλήματα να αντιμετωπίσει, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Λαρεντζάκης και Παπανικολάου. Αντίθετα στην διάθεση του προπονητή υπάρχουν δεκατρείς παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Χασάν Μάρτιν ο οποίος είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ενώ ταξίδεψαν και οι Νικολαίδης-Χρηστίδης.

Από την πλευρά της Βιλερμπάν εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-5 και συνολικά 6-13, ενώ έχει νικήσει μεταξύ άλλων την Μπαρτσελόνα και τον Παναθηναϊκό. Εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ίωσης είναι ο σημαντικός σέντερ, Μουσταφά Φαλ, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Νουά, Χάουαρντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ