Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: «Πρέπει να τους νικήσουμε» δήλωσε ο Χάνγκα

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: «Πρέπει να τους νικήσουμε» δήλωσε ο Χάνγκα

Ο Ούγγρος φόργουορντ μίλησε με σκληρά λόγια, με αφορμή τις συνεχόμενες ήττες των Καταλανών, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα νίκης κόντρα στους «ερυθρόλευκους»

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να μπήκε δυναμικά στο νέο «μαραθώνιο» της Ευρωλίγκα, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με το ευρύ 98-71, έκτοτε όμως οι «μπλαουγκράνα» μετρούν πέντε ήττες (τρεις για την Ευρώπη και δύο στην ACB)!

Ο Άνταμ Χάνγκα τα είπε… έξω από τα δόντια αναφορικά με την εικόνα της ομάδας του, σε δηλώσεις που έκανε ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00).

«Η τελευταία φορά που βρέθηκα στο σημείο να χάνω πέντε σερί ματς ήταν όταν έπαιζα στην Μανρέσα (σ.σ. σεζόν 2012/2013). Τώρα είμαι σε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να αλλάξουμε, η άμυνα μας είναι σκ*τά. Δεν ξέρω αν πρόκειται για κατάρρευση, αλλά είναι προφανές πως το πρόβλημά μας είνα αμυντικό. Πρέπει να σκεφτόμαστε ως ομάδα και να καταλάβουμε σε ποια κομμάτια μπορούμε να βελτιωθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ούγγρος φόργουορντ στο «Rac1».

Εν συνεχεία, ο πρώην παίκτης της Μπασκόνια μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση της 5ης αγωνιστική της Ευρωλίγκα, τονίζοντας πως οι Καταλανοί πρέπει να νικήσουν πάση θυσία: «Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες. Παίζει πολύ δυνατά και είναι ομάδα με χαρακτήρα. Ας δούμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσουμε. Πρέπει να νικήσουμε είτε επιστρέψουν οι Σάντερς-Κλαβέρ είτε όχι», κατέληξε ο Χάνγκα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ