Οργισμένος ο Ιτούδης : «Θα στείλουμε διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα»

Οργισμένος ο Ιτούδης : «Θα στείλουμε διαμαρτυρία στην Ευρωλίγκα»

Πολλά τα παράπονα του Ελληνα τεχνικού μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Βαλένθια στην Ισπανία.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ηττήθηκε με 103-99 στην Βαλένθια για την 22η αγωνιστικής, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αποβάλλεται από τον πάγκο των Ρώσων με δύο τεχνικές ποινές.

Μετά το τέλος του ματς ο Ελληνας τεχνικός τα είχε με την διαιτησία και την αντιμετώπιση που είχε ο ίδιος από τους ρέφερι, λέγοντας η ομάδα του θα καταθέσει επίσημη διαμαρτυρία στην διοργανώτρια Αρχή.

«Είναι καλό που δεν αποβλήθηκα από εδώ. Πίστευα πως ένας από τους διαιτητές θα μπορούσε να με αποβάλει  από τη συνέντευξη Τύπου. Είναι ακόμα στα αποδυτήρια και δόξα το Θεό είμαι εδώ και μου επιτρέπεται να μιλήσω. Η Βαλένθια είναι ένας σπουδαίος οργανισμός και κάνει σπουδαία προσπάθεια.

Αλλά εμείς ως ομάδα και οργανισμός αξίζουμε ένα καλύτερο επίπεδο διαιτητών. Αποβλήθηκα επειδή προέτρεψα την ομάδα μου να παίξει καλύτερη άμυνα. Μια φορά συζητήσαμε με τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο και θα στείλουμε επίσημη διαμαρτυρία για το επίπεδο των διαιτητών. Δυστυχώς αρχίζω έτσι ένα παιχνίδι που μου άρεσε πολύ και κόντρα σε μια ομάδα, όπως η Βαλένθια, που τη σέβομαι», κατέληξε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ