Λαρεντζάκης : «Πάμε με πίστη για τη νίκη»

Λαρεντζάκης : «Πάμε με πίστη για τη νίκη»

Ετοιμοπόλεμος να αγωνιστεί με την Αρμάνι δήλωσε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, δίνοντας παράλληλα και το «σύνθημα» της νίκης!

Έτοιμος να αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Αρμάνι είναι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος θα επιστρέψει μετά από μία απουσία τριών αγώνων. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού δήλωσε πως είναι 100% έτοιμος να δώσει το «παρών», ενώ δήλωσε πως η ομάδα θα αγωνιστεί έχοντας πίστη για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είμαι αρκετά καλά. Έχω κάνει και δύο προπονήσεις με την ομάδα και νιώθω πολύ καλά. Είμαι έτοιμος. Η ήττα στο Κάουνας ήταν σκληρή, αλλά πρέπει να την αφήσουμε πίσω μας γιατί έχουμε μπροστά μας μια ακόμη διαβολοεβδομάδα και είναι πολύ σημαντικά αυτά τα παιχνίδια στην προσπάθειά μας να παραμείνουμε μέσα στους στόχους μας. Πάμε με πίστη και έχοντας δουλέψει αρκετά καλά για τη νίκη», ανέφερε αρχικά ο Λαρεντζάκης.

Όταν του ζητήθηκε να σχολίασε το νικηφόρο σερί της Μιλάνο, είπε: «Έχει παίκτες με αρκετό ταλέντο και πραγματικά σε όλες τις θέσεις είναι πολύ δυνατή. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε σταθεροί στο πλάνο μας, να παίξουμε πολύ καλή άμυνα προσωπικά και ομαδικά, ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε. Έχουμε δείξει πως μετά από κάποιες ήττες που μας πόνεσαν παρουσιαζόμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πιο σοβαροί. Οπότε πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι και αυτοί που πρέπει για να καταφέρουμε να κάνουμε το διπλό στο Μιλάνο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ