Βόμβα : «Τέλος ο Μάικ Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Βόμβα : «Τέλος ο Μάικ Τζέιμς από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας»

Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με την Αλμπα τον Μάικ Τζέιμς και στο εξωτερικό θεωρούν δεδομένη την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ από τον σύλλογο της Μόσχας.

Χαμός στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Δημήτρη Ιτούδη να αφήνει εκτός αποστολής για το ματς με την Αλμπα Βερολίνου τον Μάικ Τζέιμς και τους δημοσιογράφους στο εξωτερικό να θεωρούν πλέον δεδομένη την αποχώρηση του Αμερικανού γκαρντ από τον ρωσικό σύλλογο.

Οι σχέσεις του Ελληνα προπονητή με τον εκρηκτικό πόιντ γκαρντ έχουν οδηγηθεί στα άκρα, με τον Δημήτρη Ιτούδη να θέτει ουσιαστικά εκτός ομάδας τον Μάικ Τζέιμς. Τις τελευταίες ώρες υπήρχαν ρεπορτάζ στο εξωτερικό τα οποία ανέφεραν ότι ο Αμερικανός μετράει μέρες στην Μόσχα και η απόφαση του 50χρονου τεχνικού να τον αφήσει εκτός αποστολής αποδεικνύει με τον πλέον περίτρανο είναι ειλημμένη απόφαση το διαζύγιο με τον 30χρονο άσο.

Το απόγευμα της Τρίτης (26/1) ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ούρμπονας, ανέφερε ότι ο Δημήτρης Ιτούδης άφησε εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με την Αλμπα (27/1) τον Μάικ Τζέιμς και λίγο αργότερα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Λορέντζι, έγραψε ότι ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και είναι θέμα χρόνου το διαζύγιο.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι σχέσεις του Δημήτρη Ιτούδη με τον Μάικ Τζέιμς οδηγούνται στα άκρα, αφού κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από ένα επεισόδιο που είχαν οι δύο άντρες σε αγώνα με την Χίμκι για την VTB League. Τότε, ο Ελληνας τεχνικός είχε αφήσει τον Τζέιμς εκτός αποστολής από το παιχνίδι με την Μπασκόνια, αλλά στη συνέχεια οι δύο άνδρες τα βρήκαν και ο 30χρονος παρέμεινε στην ΤΣΣΚΑ.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Αμερικανός γκαρντ είναι έντονα δυσαρεστημένος από την απόφαση της διοίκησης της ρώσικης ομάδας να μην του χορηγήσει την ειδική άδεια που ζήτησε, προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ, για να παραστεί στην κηδεία του παππού του.

Αυτό το γεγονός φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, με τις δύο πλευρές να οδεύουν ολοταχώς για διαζύγιο και τον Μάικ Τζέιμς να ψάχνει – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο 30χρονος μετακόμισε στη Μόσχα το 2019 και ένα χρόνοο αργότερα πρόωρη επέκταση συμβολαίου, μέχρι το 2023.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ