Μπαρτζώκας : «Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με το ματς της Βαρκελώνης»

Μπαρτζώκας : «Πρέπει να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο με το ματς της Βαρκελώνης»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να επαναλάβει μια εμφάνιση αντίστοιχη του πρώτου ματς για να κερδίσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Media Day του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του είναι σε θέση να κερδίσει ξανά την Μπαρτσελόνα αρκεί να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου ματς.

Όσα είπε:

«Συνηθίζω να μιλώ με τους συνεργάτες μου. Ρωτάω τους γυμναστές, τους βοηθούς μου. Τους εμπιστεύομαι για να βγάλουμε ένα συμπέρασμα. Ο καθένας έχει διαφορετική οπτική. Εμείς ξέρουμε καλύτερα πως είναι η ομάδα, τι θέλει να κάνει, τι προσπαθεί να κάνει. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν κακό. Η θετική πλευρά είναι ότι ο Ολυμπιακός γύρισε 2-3 φορές, ενώ ήταν πίσω στο σκορ. Δεν το παράτησε. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για μία νέα ομάδα, έτσι όπως είναι η Ευρωλίγκα. Παίζουμε χωρίς τον Παπανικολάου, που για εμάς είναι πολύ σημαντικός. Όλα κρίθηκαν σε 1-2 φάσεις, εκεί για παράδειγμα με τον Ντιλέινι. Αυτό σου κόβει τα πόδια. Κάποιοι έπαιξαν καλά, κάποιοι όχι. Έτσι είναι η Euroleague, είναι η διοργάνωση της αλήθειας, πάντα παίρνεις αυτό που αξίζεις.

Δεν ξέρω πως αναλύουμε τα ματς με την Αρμάνι για τον Ολυμπιακό, ότι δηλαδή θα πάμε εκεί με μεγάλες πιθανότητες για να κερδίσουμε. Ρεαλιστικά δεν είναι έτσι, μπορεί να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε, όπως και σε οποιαδήποτε έδρα. Δεν κάναμε όμως ένα καλό παιχνίδι. Ήμασταν συνεπείς σε κάποια κομμάτια του παιχνιδιού. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Είναι απαιτητικό και το τελευταίο μίας σειράς 6-7 παιχνιδιών σε ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν τόσο πολύ, έχουμε βετεράνους. Η Euroleague δημιουργεί πρόβλημα σε αυτούς τους παίκτες. Έχουμε σωματική και πνευματική κούραση».

Για την κούραση: «Είμαστε οι μόνοι που παίξαμε συνεχόμενες «διαβολοβδομάδες», με παιχνίδια που κρίθηκαν στον πόντο. Με ταξίδια. Χθες γυρίσαμε στις 6.00 το πρωί. Όλα παίζουν ρόλο».

Για το επίπεδο της Euroleague: «Όλες οι ομάδες προσπαθούν να χαμηλώσουν το ταβάνι της άλλης ομάδας. Η διοργάνωση λέει την αλήθεια, οι δυνατές κερδίζουν τα παιχνίδια. Παίζει ρόλο πως θα βρεις και τον αντίπαλο. Στο πρώτο ματς κερδίσαμε με ένα καλό ματς, άρα μπορούμε να το ξανακάνουμε. Πρέπει όμως να παίξουμε στο ίδιο επίπεδο.

Είμαστε στον Ολυμπιακό και θέλαμε νίκες από την πρώτη αγωνιστική. Είμαστε σε μία ιδιαίτερη χρονιά. Οι δύο καλύτεροι παίκτες, αυτοί που είναι πρωταγωνιστές τόσα χρόνια, είναι 36 και 39 ετών. Η ομάδα θέλει να βρει νέους ηγέτες, αξιοποιώντας όλους τους παίκτες. Εγώ είμαι ευχαριστημένος. Για μένα, η ομάδα θέλω να παλεύει για τους στόχους της. Η διοργάνωση είναι δύσκολη. Δείτε με ποιες ομάδες είμαστε κοντά στην βαθμολογία και θα καταλάβετε. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε να για να κερδίσουμε. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Δεν θα έχουμε αποκλειστεί όμως αν χάσουμε. Έχουμε μπροστά μας πολλά παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ