Αλμπα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 68-71

Αλμπα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας 68-71

Οι Ρώσοι, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μάικ Τζέιμς, τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην Αλμπα, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 71-68.

Νίκησε, αλλά δεν έπεισε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη τα βρήκε σκούρα στο Βερολίνο απέναντι στην μαχητική Αλμπα, αλλά στο τέλος κατάφερε να πάρει τη νίκη με 71-68, για την 22η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Μοσχοβίτες, που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μάικ Τζέιμς που μετράει… μέρος στο ρόστερ της ρώσικης ομάδας, δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Γερμανούς, που έμειναν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος. Ο Σενγκέλια όμως έκανε τη διαφορά, με τον έμπειρο άσο να βάζει 20 πόντους και να οδηγεί την ΤΣΣΚΑ στη νίκη.

Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με 7 πόντους του Σενγκέλια προηγήθηκαν με 9-3. Οι γηπεδούχοι, ωστόσο, απάντησαν με σερί 9-2 και με τρίποντο του Ερικσον βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 12-11. Οι Μοσχοβίτες, όμως, στο δεύτερο κομμάτι του δεκαλέπτου ανέβασαν την πίεσή τους στην άμυνά τους, βρήκαν πόντους στην επίθεση και έκλεισαν την περίοδο στο +5 (20-15). Στο δεύτερο δεκάλεπτο έγινε μια πραγματική μάχη στο παρκέ, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να έχει μεν το προβάδισμα, αλλά την Αλμπα να βρίσκεται σε απόσταση βολής. Στο τέλος μάλιστα οι γηπεδούχοι προσπέρασαν και στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκαν μπροστά με 37-34.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι – χέρι στο σκορ, με την ΤΣΣΚΑ να βασίζεται στην front line της και τον Σενγκέλια να «κουβαλάει» την ομάδα του. Οι Γερμανοί όμως είχαν τις απαντήσεις και έκλεισαν την περίοδο στο +4 (56-52). Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι Ρώσοι έτρεξαν ένα σερί 7-2 και βρέθηκαν μπροστά με 59-58.

Οι δύο ομάδες παρέμειναν κοντά στο σκορ μέχρι τα τελευταία δευτερόλεπτα, με τον Σενγκέλια 9.1’’ πριν το τέλος να κάνει το 71-68 από τη γραμμή των βολών. Στην τελευταία επίθεση ο Έρικσον αστόχησε σε τρίποντο από τη γωνία και η ΤΣΣΚΑ πανηγύρισε τη νίκη στο Βερολίνο.

Τα δεκάλεπτα: 15-20, 37-34, 56-52, 68-71.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ