Ολυμπιακός : Ψάχνει υπέρβαση και… ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ολυμπιακός : Ψάχνει υπέρβαση και… ελπίδες κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μπαρτσελόνα και ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τον βάλει και πάλι γερά στη μάχη για την οκτάδα.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Μπαρτσελόνα εντός έδρας (21:00) για την 23η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει την υπέρβαση κόντρα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Οι ερυθρόλευκοι που μετρούν τρεις ήττες σε τέσσερα ματς και έχουν υποχωρήσει σε ρεκόρ 11-11 θέλουν μια μεγάλη νίκη, ανάλογη με το διπλό που είχαν κάνει στη Βαρκελώνη έτσι ώστε να μπουν και πάλι γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης στα playoff.

Οι Πειραιώτες δίνουν σήμερα ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά απέναντι στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας με ρεκόρ 16-6 και πέντε συνεχόμενες νίκες, με το μομέντουμ μάλιστα να υπέρ των Καταλανών. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεση του και πάλι τον Κώστα Παπανικολάου, ενώ αμφίβολος είναι και ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από αιμάτωμα στο γόνατο.

Από την άλλη ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που διαθέτει ίσως το πιο πλήρες ρόστερ στη διοργάνωση με παίκτες όπως οι Μίροτιτς, Ντέιβις, Καλάθη, Χίγκινς και Κούριτς, δεν μπορεί να υπολογίζει για απόψε τους Άλεξ Αμπρίνες και Βίκτορ Κλαβέρ, ενώ είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι η Μπαρτσελόνα παρά τον πλουραλισμό στην επίθεση είναι η ομάδα που διαθέτει την καλύτερη άμυνα στη Euroleague με 73,4 πόντους παθητικό.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Νταμίρ Γιαβόρ (Σλοβενία), Μιλιβόγε Γιόβτσιτς (Μαυροβούνιο) και Τόμας Τραβίτσκι (Πολωνία).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ