Μπαρτζώκας: «Ρωτήστε τον Σάρας τι μου είπε»! (vid)

Μπαρτζώκας: «Ρωτήστε τον Σάρας τι μου είπε»! (vid)

Ο προπονητής της Χίμκι, Γιώργος Μπαρτζώκας, ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου τι του είπε ο Γιασικεβίτσιους, μετά τη νίκη των Ρώσων μέσα στο Κάουνας.

Στο τέλος της αναμέτρησης της Χίμκι κόντρα στην Ζαλγκίρις, ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε η ρώσικη ομάδα να επιτεθεί κάτι που εκνεύρισε τον κόουτς των Λιθουανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που φαίνεται να είπε δύο λόγια στον Έλληνα πρώην Ερυθρόλευκο προπονητή.

Στην Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας ρωτήθηκε σχετικά με το άνωθεν σκηνικό και η απάντησή του ήταν η εξής:

«Μπορείτε να ρωτήσετε τον ίδιο. Δεν θέλω να πω τι μου είπε ο Σάρας. Ίσως θέλει να κρατήσει για τον εαυτό του το τι είπε. Έπρεπε να σουτάρουμε στο τέλος, γιατί εκεί είναι όλη η διαφορά. Αν γνωρίζεις τους κανόνες στην Euroleague, κάθε καλάθι μετράει. Αυτό κάνουν όλοι φέτος».

Ενώ όσον αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι είπε:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, υψηλού επιπέδου, με υπέροχο κοινό. Ήταν μια κρίσιμη νίκη για εμάς, η πιο σημαντική της σεζόν, πρώτον εξαιτίας του επιπέδου του αντιπάλου, το επίπεδο της Ζαλγκίρις είναι άριστο και δεύτερον επειδή βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο και σημαντικό κομμάτι στη σεζόν. Για εμάς, αν δεν κάνω λάθος, ήταν η 5η μας νίκη εκτός έδρας και αυτή ήταν η 3η στον β’ γύρο. Τι να νικάς εκτός έδρας στην Euroleague είναι πολύ δύσκολο και σήμερα παίξαμε σαν ομάδα. Σταματήσαμε τον Πάνγκος, ο οποίος έχει πολλές ασίστ και σήμερα είχε μόνο δύο κι επίσης δεν επιτρέψαμε ελεύθερα σουτ στον Μιλάκνις. Για τρεις περιόδους παίξαμε καλή άμυνα και υπερισχύσαμε σε ριμπάουντ και ασίστ. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και καλή επιτυχία στην Ζαλγκίρις στη συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ