ΜακΚίσικ : «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη…»

ΜακΚίσικ : «Αναλαμβάνουμε την ευθύνη…»

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού μίλησε για το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα, την εμφάνισή του απέναντι στους Καταλανούς και μαζί με τους συμπαίκτες του ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις απέναντι στην Μπαρτσελόνα, την κοίταξε στα μάτια, αλλά στο τέλος λύγισε και ηττήθηκε με 76-74, για την 13η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο ΜακΚίσικ, που ήταν ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού, μίλησε για την εμφάνισή του απέναντι στους Καταλανούς και μαζί με τους συμπαίκτες του ύψωσαν ασπίδα προστασίας στον Γιώργο Μπαρτζώκα και τα υπόλοιπα μέλη του τεχνικού τιμ.

«Οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη, υποστηρίζω τον προπονητή και το επιτελείο του, δεν κάνουμε κάτι διαφορετικό από αυτά που κάναμε στην αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη φάση στο τέλος: «Δεν ξέρω, δεν θέλω να πω τι σκέφτομαι, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα, υπάρχει μεγάλος δρόμος για να τελειώσει η σεζόν».

Για τα σουτ που πήρε: «Ξεκίνησε χθες αυτή η ιστορία, ρώτησα τον Σλούκα και μου είπε πως πρέπει να πάρω περισσότερες προσπάθειες, ήμουν διστακτικός αλλά κατάλαβα πως πρέπει να σουτάρω περισσότερο, πρέπει να γίνω ακόμα πιο επιθετικός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ