Μπαρτζώκας : «Λίγες πιθανότητες να παίξει ο Βεζένκοβ»

Μπαρτζώκας : «Λίγες πιθανότητες να παίξει ο Βεζένκοβ»

Για τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Για τις πιθανότητες να προλάβει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο φόργουορντ των ερυθρολεύκων δεν συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες να προλάβει το ματς με το «τριφύλλι», ενώ δήλωσε πως η ομάδας του είναι έτοιμη τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day των «ερυθρόλευκων» και ανέλυσε τις πτυχές του αυριανού (05/02) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αρχικά αναφέρθηκε στην απουσία του κόσμου από τις εξέδρες και αν παίζει ρόλο, «Για μένα που είμαι Έλληνας έχει σημασία που λείπει ο κόσμος. Το μπάσκετ χωρίς κόσμο δεν είναι το ίδιο σπορ. Τόσο στον πρώτο γύρο στο ΟΑΚΑ όσο και στο ΣΕΦ δε θα υπάρχει κόσμος. Το θέμα είναι αξεπέραστο, ας ελπίσουμε να πάνε καλύτερα τα πράγματα στο μέλλον ώστε να νιώσουμε όλη τη σημασία εντός τέτοιου αγώνα από αυτή τη σκοπιά».

Για το γεγονός πως η ομάδα προέρχεται από ήττες, «Τα παιχνίδια είναι πάντα ιδιαίτερα ανεξαρτήτως αν προερχόμαστε από ήττες ή νίκες. Χάσαμε τα τρία τελευταία παιχνίδια, αλλά τα δύο ήταν στην τελευταία κατοχή. Με την Μπαρτσελόνα κάναμε ένα πολύ καλό ματς. Τηρουμένων των αναλογιών εμείς παίζουμε χωρίς φόργουορντ Παπανικολάου και Βεζένκοβ και κύριο μέλημά μας είναι να είμαστε συμπαγείς. Οι παίκτες παίζουν κι αποφασίζουν στο τέλος. Μία καλή απόφαση, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ, μία καλή άμυνα κρίνει και τα παιχνίδια. Ετσι είναι η Euroleague φέτος. Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ βλέπουμε πολλά απρόβλεπτα αποτελέσματα, ομάδες που διαλύονται ή ομάδες που θριαμβεύουν χωρίς α το περιμένεις.

Το ματς είναι ιδιαίτερο αφού ο Παναθηναϊκός είναι ο βασικός μας αντίπαλος στην Ελλάδα παρά το γεγονός ότι δεν αγωνιζόμαστε στις ελληνικές διοργανώσεις. Θα είμαστε έτοιμοι πνευματικά και ψυχολογικά».

Για την κατάσταση του Βούλγαρου φόργουορντ, «Ο Βεζένκοβ δεν έχει κάνει καμία προπόνηση. Θα δοκιμάσει σήμερα. Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Με μία προπόνηση δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί αν είναι στην 12άδα. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες είναι να μην παίξει».

Για τα άσχημα πρώτα δεκάλεπτα ανέφερε... «Εχουμε δοκιμάσει 40 διαφορετικές πεντάδες. Είναι αντικείμενο έρευνας ο τρόπος που ξεκινάμε τα ματς. Εν πάση περιπτώσει πρέπει να δούμε τη συνολική εικόνα. Ο Ολυμπιακός αν είναι στο επίπεδο που πρέπει για το επίπεδο της Euroleague. Εχουμε κάνει μεγάλες νίκες, αλλά και μεγάλες ήττες. Αν κοιτάξουμε τη βαθμολογία τότε ο Παναθηναϊκός είναι από τις ομάδες που πρέπει α κερδίσουμε, αλλά αυτό δεν ισχύει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έχει αλλάξει προπονητή, στο τελευταίο παιχνίδι με τη Βαλένθια ήταν πολύ καλός και περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ