Μάντζαρης : «Όταν είναι καλά Σλούκας και Σπανούλης, δεν ξέρεις τι να κάνεις»

Μάντζαρης : «Όταν είναι καλά Σλούκας και Σπανούλης, δεν ξέρεις τι να κάνεις»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι του ΣΕΦ και στάθηκε στους δύο γκαρντ του Ολυμπιακού.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι του ΣΕΦ και στάθηκε στους δύο γκαρντ του Ολυμπιακού. Ο γκαρντ του Περιστερίου μίλησε στο κανάλι του Open και ανέλυσε το παιχνίδι των «αιωνίων», ενώ ανέφερε πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για κάθε αντίπαλο όταν ο Σλούκας με τον Σπανούλη βρίσκονται σε καλή βραδιά…

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το χθεσινό ντέρμπι: «Φάνηκε από την αρχή ότι θα πάει με ψηλή πεντάδα. Δυσκόλεψε τον Σλούκα με την δημιουργία. Οι αλλαγές έφεραν και αλλαγή στην άμυνα και έτσι ο Ολυμπιακός γύρισε το ματς στο -3 στο ημίχρονο.

Σε τέτοια ματς, αποφασίζεις να ρισκάρεις. Πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας ρίσκαρε το τρίποντο του Σαντ-Ρος. Μπήκαν και άλλαξε η τακτική. Ο Παναθηναϊκός ρίσκαρε τα σουτ του ΜακΚίσικ. Πάντα υπάρχουν 2-3 παίκτες που δεν υπολογίζεις, όπως ήταν οι Μποχωρίδης και Σαντ Ρος. Περιόρισε τον Παπαπέτρου, αλλά έχασε τα ριμπάουντ ο Ολυμπιακός. Μπήκαν μεγάλα σουτ και με σωστές επιθέσεις, ο Παναθηναϊκός έμεινε μπροστά».

Για την απόδοση του Σλούκα και την συνύπαρξη με τον Σπανούλη: «Ο Σλούκας αν είναι σε καλή κατάσταση, μπορεί να κερδίσει τους πάντες η ομάδα. Ανεβαίνει 2-3 επίπεδα η ομάδα όταν είναι καλά. Ο Σπανούλης μπορεί να αλλάξει τον ρυθμό, όπως έκανε και με το ντέρμπι. Πρέπει να υπάρχει διάρκεια. Ίσως να χρειαζόταν ακόμα ένας δημιουργός.

Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιους παίκτες. Όταν είναι καλά και οι δύο ή δεν είναι, δεν ξέρεις τι να κάνεις. Στα παιχνίδια που είναι στον πόντο, μπορούν να είναι και οι δύο μέσα. Όπως και ο Πρίντεζης, που έβαλε φέτος στον Ερυθρό το νικητήριο. Πρέπει να το διαχειριστεί ο κόουτς. Όλα κρίνονται με τα αποτελέσματα. Όταν χάνεις, ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε. Πάντα αυτός που λείπει είναι ο καλύτερος».

Για τον Ολυμπιακό: «Η ήττα στην Ζαλγκίρις και η ήττα στο ντέρμπι τον αφήνουν πίσω στη κούρσα της 8ξς θέσης, έχει και δύσκολο πρόγραμμα. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά μέχρι το τέλος είναι πολλά τα ματς και έχει φανεί ότι όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού. Η εικόνα του Ολυμπιακού και η κατάσταση τώρα δυστυχώς δεν του δίνουν πολλές ελπίδες για τα playoffs».

Για τον προημιτελικό Παναθηναϊκός-Περιστέρι: «Είναι νοκ άουτ ματς, δύσκολο ματς στην έδρα του Παναθηναϊκού, ο Προμηθέας έδειξε τον δρόμο, πάμε με την δική μας φιλοσοφία να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούμε για να νικήσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ