Καλάθης : «Πάντα ο Παναθηναϊκός θα έχει ειδική θέση μέσα μου, μπορούσαμε το Final 4»

Καλάθης : «Πάντα ο Παναθηναϊκός θα έχει ειδική θέση μέσα μου, μπορούσαμε το Final 4»

Ο Νικ Καλάθης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται για πάντα στην καρδιά του Νικ Καλάθη.  Η EuroLeague έκανε focus στον πρώην αρχηγό των «πρασίνων», ο οποίος και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το «τριφύλλι».

Ο 32χρονος παίκτης δήλωσε πως μπορούσαν οι «πράσινοι» να πάνε στο Final 4, ενώ στάθηκε και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Οπως τόνισε, ο Σέρβος προπονητής τον μετέτρεψε σε Ευρωπαίο παίκτη.

«Τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό πίστευα ότι μπορούσαμε να πάμε στο Final 4. Είχαμε αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου για πολλά χρόνια και εκείνη που με έφερε στην Ευρώπη. Πάντα θα έχω μέσα μου ένα ειδικό κομμάτι για αυτούς» είπε χαρακτηριστικά ο Νικ Καλάθης και στάθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Ήμουν 21 ετών και είχα πολλή ενέργεια μέσα μου. Έπρεπε να περάσω μέσα από έναν τοίχο για να μπορέσω να παίξω. Τα ματς με την Μπαρτσελόνα και η άμυνα στον Ναβάρο ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Ο Ομπράντοβιτς με μετέτρεψε σε ευρωπαίο παίκτη. Με έβαλε σε διαδικασία να είμαι πετυχημενος. Και από τη στιγμή που το έκανε βελτιωνόμουν από χρονιά σε χρονιά» συνέχισε ο Καλάθης.

Επιπλέον μίλησε για την Μπαρτσελόνα και τους φετινούς στόχους του, αλλά και για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα είπε ότι «γνωριζόμαστε καλά από τον Παναθηναϊκό. Μέσα στο παρκέ και για τις δύο ώρες της προπόνησης είμαστε παίκτης και προπονητής,. Όμως εξω από αυτό πιστεύω ότι είμαστε δύο φιλαράκια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ