Με την ισορροπία έρχεται και η ευτυχία (pics)

Με την ισορροπία έρχεται και η ευτυχία (pics)

Για άλλη μια φορά ο Ολυμπιακός προσέφερε στιγμές χαράς με μπόλικο μπάσκετ μέσω του προγράμματος ONE Team της Ευρωλίγκας.

Συνεχίζει απτόητος ο Ολυμπιακός να συμμετέχει στο πρόγραμμα ONE Team της Ευρωλίγκας.
Το ίδιο έγινε και στα βοηθητικά γήπεδα του ΣΕΦ το πρώτο της Δευτέρας.

Οι εκπαιδευόμενοι του ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΙΔΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «Ορίζοντες» αφού χωρίστηκαν σε 2 ομάδες φορώντας και το αντίστοιχο χρώμα βραχιολάκι λευκό ή κόκκινο, κλήθηκαν να ακολουθήσουν μια διαδρομή που περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις ισορροπίας, παιχνίδι bowling και στήσιμο κώνων σαν σε παζλ.Φυσικά η προσπάθεια ολοκληρωνόταν με σουτ.

Ο ενθουσιασμός τους ήταν πολύ μεγάλος καθ’ όλη τη διάρκεια της προπόνησης, όπου καθένας ένιωθε υπεύθυνος να κερδίσει η ομάδα του ενώ ταυτόχρονα υπήρχε έντονη αλληλοβοήθεια των μαθητών για να μπορέσουν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αυτή δοκιμασία με τις ασκήσεις.

Στο τέλος της προπόνησης ένας ένας με τη βοήθεια των προπονητών έπρεπε να σταθεί στο δίσκο ισορροπίας (bosu), όπου ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη αποστολή για τα συγκεκριμένα παιδιά που πάσχουν και από κινητικά προβλήματα . Ωστόσο, η επιτυχία τους έκανε να ξεπεράσουν τον εαυτό τους και να νιώσουν απόλυτα ολοκληρωμένοι πετυχαίνοντας ένα στόχο που απαιτούσε μεγάλη προσπάθεια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ