Παναθηναϊκός : Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα

Παναθηναϊκός : Sold out το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Ευρωλίγκα

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Ευρωλίγκα (2/3, 21:15) εξαντλήθηκαν, 18 μέρες πριν από το παιχνίδι!

Τέλος τα εισιτήρια για το ντέρμπι «αιωνίων» στην Ευρωλίγκα! Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωσε μέσω της οποίας ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (2/3, 21:15), 18 ημέρες πριν από το τζάμπολ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Euroleague (2/3, 21.15).

Το sold out 18 ημέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, απέδειξε εμπράκτως για ακόμη μια φορά την πίστη, την αγάπη και την αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ