Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου 89-84

Φενέρμπαχτσε – Άλμπα Βερολίνου 89-84

Το... τρένο της Φενέρμπαχτσε παρέσυρε και την Άλμπα, με την τουρκική ομάδα να επικρατεί με 89-84 και να φτάνει στην 10η συνεχόμενη της νίκη στην Euroleague! Στην 7η θέση με ρεκόρ 15-10 η ομάδα του Κοκόσκοφ, παρέμεινε στην 16η θέση η ομάδα του Βερολίνου...

Φενέρ… έτοιμη για 8αδα! Η ομάδα του Ίγκορ Κοκόσκοφ ήταν για ακόμη μία φορά σε τρομερή κατάσταση και έφτασε στη νίκη με 89-84 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου για την 25η αγωνιστική της Euroleague. Με μπροστάρη τον Νάντο Ντε Κολό που είχε 26 πόντους, 8 ασίστ και 2 κλεψίματα, η τουρκική ομάδα κατάφερε να πάρει μία δύσκολη νίκη απέναντι στους Γερμανούς και να φτάσει στην 10η συνεχόμενη της νίκη στη διοργάνωση!

Με τη νίκη αυτήν, η Φενέρ ανέβασε το ρεκόρ της στο 15-10 και παρέμεινε στην 7η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας έτοιμη για την 8αδα. Φοβερή εμφάνιση και από την Άλμπα, που παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, κατέφερε να εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική, έχοντας πέντε παίκτες της με διψήφιο αριθμό πόντων!

Μόνο εύκολος δεν ήταν ο αγώνας για την ομάδα του Κοκόσκοφ, καθώς η Άλμπα ήταν ανταγωνιστική από το πρώτο κιόλας λεπτό. Μάλιστα, στην πρώτη περίοδο η Άλμπα κατάφερε να πάρει δύο φορές προβάδισμα με +5, με τη Φενέρ να επιστρέφει και να κλείνει το πρώτο δεκάλεπτο με το σκορ στο 24-22.

Όπως και το πρώτο, έτσι και το δεύτερο δεκάλεπτο πήγε στη Φενέρ, με τους Τούρκους να επικρατούν στις λεπτομέρειες και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ τους στο 45-42. Στην τρίτη περίοδο η Φενέρ άρχισε να αυξάνει το προβάδισμα της και να ξεφεύγει στα μέσα της 4ης περιόδου με 13 πόντους μπροστά. Μία εξέλιξη που έδειχνε πως η ομάδα του Κοκόσκοφ άρχισε να «κλειδώνει» το ματς.

Η Άλμπα ωστόσο είχε εντελώς διαφορετική άποψη, με τους Γερμανούς να κάνουν ένα σερί 10-0 και να μειώνουν ξανά στους 3 πόντους, με 1.27 στο ρολόι. Οι Τούρκοι ωστόσο άντεξαν και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στη 10η συνεχόμενη τους νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 24-22, 21-20, 22-18, 22-24

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ